Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

לפניי כחודש הגיע זמנם של הפלאגים לצאת לפנסייה ובמקומם הורכבו פלאגים חדשים .

מכיוון שאיני מעוניין לחסוך בחלק כל כך חשוב , חיפשתי את הטוב ביותר .

המצתים המקוריים לרכב הם מתוצרת DENSO , נכנסתי לקטלוג שלהם וראיתי שלכל המצתים שלהם קיימת סדרה מקבילה , איכותית יותר שנקראת Iridium Tough אצלי לדוגמא הפלאגים המקוריים הם מדגם

SK20R11 ואילו הדגם המקביל הוא VkB20 .

לצערי לרכב שלי הפלאגים גם ככה מאוד יקרים וה

Iridium Tough הם יקרים עוד יותר (סביבות ה 20 ש''ח לאחד) , למרות זאת, כיוון ששיבחו את הסדרה הזאת מפה ועד הונללו (עמידים יותר , הרכב אמור לסחוב יותר טוב , לצרוך פחות דלק וכ'ו ) החלטתי להרכיב אותה .

מאז הרכב עבר כ 1000 ק''מ , ואני חייב לציין ששום שיפור לא הורגש , הרכב נוסע כאילו לא הוחלף בו שום דבר , הרכב נסע טוב מקודם ונוסע טוב גם עכשיו , בשורה התחתונה , מרגיש לי סתם מאמץ מיותר מבחינתי ועבודת שיווק מעולה של Denso .

פורסם

אני יכול להעיד בעניין. גם אני שמתי פלאגים ארדיום הכי יקרים. אותם קניתי מאיביי במחיר של הפלגים הכי פשוטים פה בארץ. יותר בשביל השקט הנפשי. שיפור ממשי קשה לומר כי אני לא מודד תצרוכת דלק וגם לא מרביץ עם הרכב. ברגוע...אין שום הבדל מלבד השקט הנפשי...שזה גם משהו!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שיפור בביצועים לא יהיה. מי שמבטיח לך את זה הוא איש שיווק טוב ותו לא.

מה שכן, הם יחזיקו בערך פי 4 מהרגילים, אז לפחות תחזיר את ההשקעה. (אגב, נראה לי שברח לך שם אפס אחד במחיר).

*תבדוק שלא שינית את ההתנגדות, שלא תשרוף בטעות איזה סליל הצתה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הלוואי והיו עולים 20 ש''ח , התכוונתי שכל אחד מה

Iridium Tough עולה ב 20 ש''ח יותר מהדגם הרגיל .

הרגילים אמורים להחזיק 60K ק''מ לפי הוראות יצרן , קשה לי להאמין שאלו אמורים להחזיק 240K .

לא ברור לי על איזו התנגדות אתה מדבר ...

פורסם

אין דבר כזה פלאג משופר, לא קיים. היתרון היחיד של פלאגים אירידיום לעומת פלאג "רגיל" הוא באורך החיים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין דבר כזה פלאג משופר, לא קיים. היתרון היחיד של פלאגים אירידיום לעומת פלאג "רגיל" הוא באורך החיים.

איתמר

אני הבנתי שיתרון נוסף הוא שהמצתים מתפקדים ביעילות גם במנוע שחוק שמלכלך אותם בפיח.

זה לא נכון?

פורסם

אם המנוע מלוכלך מפיח, מה זה משנה איזה פלאגים מותקנים?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קראתי בפורומים של מאזדה בחו"ל יותר מפעם אחת, על חכמולוגים שניסו לעשות את הדרך ההפוכה ממה שאתה עשית (במאזדה 3 הפלגים המקוריים הם אירידיום בעלות של 40$ לאחד), כדי "לחסוך עלויות" (רק שתבין, לפי הנחיות יצרן מחליפים אותם כל איזה 100K ק"מ...).

בכל מקרה, אנשים שמה מצאו איזה פלאג אלקטרודה רגילה שהיה אמור להתאים.

רק שפתאום התחילו להשרף להם סלילי הצתה בסיטונות...

בקיצור-המומחים שם טוענים שהחומר השונה יש לו התנגדות שונה וזה מה דופק את הסלילים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...