Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח יש לי רכב סיטרואן ZX מנוע 1400 שנת 1994 כאשר אני פונה ימינה בלופ גדול כמו יציאה ממחלף הרכב נכבה לי ואילו בנסיעה רגילה ישר ו/או פניה שמאלה הכל בסדר החלפתי פלגים,כבלי הצתה,מסנן דלק ומשאבת דלק והבעיה לא נפתרה ממה עשויה להיות בעיה זו ומה יכול להיות הפיתרון לכך? תודה

פורסם

שמע היה להורים שלי סיפור דומה...

קודם כל האם אתה מאותת בפניות כאלה? אם כן נסה לפנות ללא איתות

זה ישמע לך מוזר אבל הרכב אצלינו עבר תאונה קלה שלא גרמה לנזק לשום דבר מלבד עיקום קל בפח האחורי שגרם לכך שגשם שחדר את הפח היה מגיע למתכת וגדלה קורוזיה על חיבור השלדה של נורת הפנייה ובכל פעם שההורים שלי היו נוסעים בבוקר כל פעם באותה הצומת הרכב היה נכבה בזמן הפנייה ואחרי היתה פניה לכביש עפר שמאלה

בקיצור בכל פעם שהם היו נוסעים בבוקר הרכב היה נכבה באותה הצומת ובכל פעם שהם היו חוזרים הרכב לא היה נכבה... עד שאחרי כמה זמן נשרף הפיוז והאיתותים הפסיקו לעבוד אבא שלי שם לב שהרכב לא נכבה בפניה הזאת יותר...

הוא הגיע למוסך וסיפר להם על הבעייה וכשחשפו את הפח האחורי גילו שגדלה שם קורוזיה והיתה נוגעת באחד החיבורים החשופים של אורות הבלימה והיתה מקצרת אותם ככה שכשהוא היה פונה בצומת הזאת וממתין ברמזור מנגנון הגנה משריפות וקצרים היה מכבה את מערכת ההזרקה (לא ברור איך הפיוז לא נשרף) אבל אם הקצר היה קצר (מבחינת זמן) המנגנון לא היה פועל אז היה קשה לעלות על זה...

בקיצור אני ממליץ לך ללכת על בדיקת בעיות חשמל,במיוחד בצרפתיות שידועות בתור בעיתיות מבחינת חשמל

• תוכן חדש...