Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לפני כמה ימים מילאתי כוס מים קרים חד פעמית [קרטון, האלה של השתייה החמה] בעבודה והנחתי אותה ליד המחשב. בד"כ אני שותה הרבה, אז אחרי שעה לא נשאר כלום בכוס, אך במקרה זה לא שתיתי. אחרי משהו כמו שעה הכוס החלה לנזול מלמטה מבלי שנגעתי בה. פשוט נהיה בה חור קטן. אמרתי לעצמי שאולי הכוס דפוקה. אתמול זה קרה שוב. אחרי משהו כמו שעה שיש בה מים, הכוס פשוט נאכלת. תגידו לי אתם: האם אני פרנואיד? אולי הבעיה בכוסות? ייתכן שזו בעיה במים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה פרנואיד.

הכוסות האלו נרטבות( כמה מפתיע)ומתחילות לנזול, לא פעם ראיתי את התופעה, כנראה כוסות זוג ז'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש בבסיס של הכוס דבק מסביב לבסיס. אחרי זמן מה, הדבק מתחיל להינמס ואז המים דולפים. הדבק הזה הוא שאמור להפחיד אותך בכוסות כאלה... יש כוסות עם דבקים שה' ירחם מה הם מכילים בתוכם.

 

נצל"ש: יש לזה תקן לכוסות האלה, או שכל אחד מביא מה שבא לו?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

×
×
  • תוכן חדש...