Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור רמקולים ברכב חדש

7DAV4ID7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי רכב חדש (הונדה האצ'בק 99) עכשיו אמרתי נרכיב את הרמקולים שיש לי בבית מורל 9X6 ברכב.

וגם את המגבר שיש לי של רוקפורד ואת הקיט שהזמנתי של רוקפורד 4G

הבאתי לחבר שלי שירכיב כי הוא אמר שהוא יודע(למרות שרציתי ללכת למישהו מקצועי הוא אמר חבל על הכסף אני יריכב לך).

עכשיו מה שהוא עשה פשוט הכבלים הוא החליף אחד על אחד עם מה שהיה בדיוק באותה הדרך שהיה מורכב הכבל הקודם.

החלפנו את המגבר למגבר שלי הרוקפורד החלפנו רמקולים למורל חיברנו והכל טוב ויפה בא מגביר את המוזקיה בשביל לכוון כיוונו פחות או יותר אבל משום מה הרמקול כאילו לא מוציא את האיכות שהייתה מוציאה ברכב הקודם שלי אני מגביר את המערכת והרמקולים פשוט מתחילים להוציא צלילי לא נקי ורועש ממש.

ממה זה יכול לנבוע?

יש לי מערכת של סוני דגם:Sony CDX GT740UI

מגבר של רוקפורד: Rockford R3004

רמקולים של מורל טמפו 6X9

קיט של רוקפורד 4G

וקבל שאני לא ממש יודע איזה חברה היא.

ועוד הערה קטנה:

חבר שלי גם לא הצליח להכניס את הכבלים של רוקפורד למגבר עד הסוף כי זה היה עבה מיידי.

אז הוא פשוט עשה צמה קטנה והכניס למגבר זה יכול להרוס את האיכות?

וגם איך אפשר להכניס את כל הכבל למגבר כמו שצריך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערכתי לך רגע לפני שזה עוד פעם נמחק על חוסר ויזיביליות וניקוד ראוי.

אתה יכול להעלות את תמונות הזוועה בכדי שנבין מה המצב בחיבור למגבר? בשאר חלקי המערכת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...