Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בעוד כשבוע אני טס לחודש לחול ולצערי נאלץ להיפרד מרכבי האהוב.

עקב כך שאין לי חנייה פרטית ואני לא מעוניין להשאיר את הרכב לחודש ברחוב תחת איומי הפגזות של יונים אשמח להמלצה על מקום בו ניתן להשאיר את רכבי במינימום עלות.

בנוסף מספר שאלות נוספות:

1. האם מומלץ לנתק את המצבר? איך כדאי לעשות זאת?

2. יש אפשרות להשאיר את הרכב בבסיס צבאי, לאור הנ"ל אין כל כך צורך בביטוח, האם ניתן להקפיא אותו לתקופה של כחודש? האם כדאי להקפיא את הטסט של הרכב?

3. אשמח להמלצות נוספות בנושא העמדת רכב לתקופה כה ארוכה.

תודה,

תומר

פורסם

שים אותו אצל ההורים. אין טעם לדעתי להקפיא טסט וביטוח לחודש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא הייתי משאיר את הרכב בבסיס צבאי.הייתי משאיר אותו אצל קרוב משפחה (או מי שאתה מכיר וסומך עליו), שיוכל גם להניע אותו (ואפילו לבצע סיבוב קצר בהסכמתך מראש - לא יזיק) וגם להשגיח עליו. כך לא תצטרך לנתק מצבר או לחשוש שיתרוקן. בסיטואציה זו - לא הייתי מקפיא ביטוח.

אם ניתן לחנות בחנייה מקורה - מה טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

מצטרף לשאר.

אך אם אין מישהו אמין, עדיף להשאיר בבסיס צבאי ולבקש מאדם שאתה סומך עליו להניע את הרכב כל יומיים-שלושה, ואף לעשות נסיעה קצרה ברחבי הבסיס

גם במקרה זה אל תשהה את הביטוח/טסט.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני טס המון דרך העבודה, לפעמים ליותר מחודש, הרכב בדרך כלל בחניה לטווח ארוך בנתבג, תמיד שאני חוזר מניע בנגיעה. אז לדעתי חוץ אולי מלנתק מצבר אין טעם להניע ולעשות סיבוב. תשאיר אותו במקום בטוח וזהו.

פורסם

רכב שעומד חודש במקום אחד קורץ לגנבים, ונדליסטים, פקחים (כולם באותה רמה באבולוציה). עדיף להשאיר חונה ליד חבר או משפחה ושיזיזו אותו מדי פעם. אם אתה משאיר בבסיס, תנתק את המצבר. שני חיבורים פשוטים כשאתה חוזר והמצבר פיקס. להניע אותו ולנסוע זה כל פעם לפחות נסיעה של חצי שעה, חבל על הדלק. להקפיא ביטוח לחודש זה בסך הכל רווח של כמה שקלים. הטלפון יעלה לך יותר וחוץ מזה למה להקפיא, גם לרכב שחונה יש סכנות כמו דביל שנכנס בו למשל ולא משאיר פרטים.

פורסם

אופציה הכי טובה - להשאיר את הרכב אצל חבר או קרוב משפחה שאתה סומך עליו, ויש לו חניה מסודרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...