Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לקנות שברולט אופטרה LS SPORT

eldant
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני חדש פה,

רציתי לברר בנוגע לשברולט אופטרה LS SPORT (שנתון 2007) מצד אחד אני מקבל עליו ביקורות טובות מצד שני ביקורות רעות מאד.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהיה לו או יש לו נסיון עם הרכב או אם כמובן יש לכם הצעה יותר טובה לרכב עם לוק צעיר עד 40,000 (אוטומט).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על אופטרה רגילה עם תוספות קוסמטיות, זאת אומרת שום דבר ספורטיבי אין ברכב הנ"ל. בשנים שלה האופטרה נחשבה כמשפחתית בינונית ומטה ולא הצטיינה או התבלטה במיוחד.

מנוע 1.6 לא מבריק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אתם אומרים על פונטו איבו,פיאט בראבו,פורד פיאסטה, אני די מפחד מהאמינות שלהם...

בנוגע לפורד 2.0 האוטו ניראה לי קצת מטחנת דלק אני מחפש משהו קצת יותר חסכוני כי אני סטודנט אבל שייתן גם ביצועים טובים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש חסכון בדלק תרד לרכבים קטנים ועם גיר ידני, למרות שפונטו איבו עם גיר רובוטי תתן גם צריכת דלק טובה יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לפחד מהפיאסטה,ברכב בטיחותי,עם גיר פלנטרי רגיל,איכות חומרים טובה.

האיוו תהיה חיסכונית יותר עקב הגיר הרובוטי,בעיר פחות חלק מאשר פלנטרי רגיל.

תבדוק גם סריון,אמינה ויחסית חיסכונית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...