Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נשרף לי הנתיך של המפוח אוויר ברכב, הנתיך המקורי הוא 40 אמפר והיום הייתי במוסך והוא שם לי נתיך של 30 אמפר ואמר לי שזה לא ממש משנה. רק רציתי לשאול, זה יכול לגרום לי נזק (שריפה/פיצוץ/נזק חשמלי/וכו׳)?

תודה :)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל זה לא פעם ראשונה שנשרף לי הארבעים אמפר, זה נשרף שאני שם את המזגן על רמה 4(הכי גבוה)

יש מה לעשות שזה לא ישרף כל פעם?

פורסם (נערך)

לבדוק את החיבורים של המפוח וגם את בית הפיוז.

מפוח ברמת בלאי מואצת צורך זרם גבוה יותר לכן הפיוז נשרף. יש להחליף את המפוח.

על איזה רכב מדובר ? כמה קילומטרים עשה הרכב ?

אל תעביר ישירות את בורר המהירות למהירות 4 אלא תחילה ל-3 ולאחר מכן ל-4 ובדוק האם הפיוז נשרף.

תבדוק מול המוסך המורשה האם קיים TSB בעניין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הרכב היה במוסך מורשה פיג׳ו והם אמרו שהם החליפו את המפוח, אך לאחר ששוב הפעלתי את המזגן ברמה 4 הנתיך נשרף ועכשיו מישו אחר שם לי 30 אמפר

הרכב הוא פיג׳ו 206+ שנת 2011 והוא עשה 30000 קילומטר

עריכה אחרונה על ידי tal69
פורסם

את המפוח החליפו במוסך מורשה במסגרת האחריות, את הפיוז עכשיו החליף לי מישו שיש לו מוסך בבית

פורסם
את המפוח החליפו במוסך מורשה במסגרת האחריות, את הפיוז עכשיו החליף לי מישו שיש לו מוסך בבית

מוסכים ליד הבית זה רעה לא חולפת כנראה של הענף

פורסם
תבדוק איזה עוד רכיבים יושבים לך על הפיוז

באיזה רכב נתקלת שבו מחוברים צרכנים מקורים נוספים לפיוז של המפוח ?

למה לכתוב סתם דברים לא רלוונטים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אין עוד משו שמחובר לפיוז הזה, רק המפוח אוויר וזאת הפעם השלישית שזה קורה, יש לי איך לבדוק את זה בבית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...