Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

גילית שמימון ישיר יתנו לי כסף למכונית שנתון 2006 פרטי ואפילו 2002-2005 ממגרש. אז התקציב שלי הפך להיות סביבות ה35 אלף

אחרי הרבה מחקר הגעתי לשלוש רכבים שמתאימים לי בול- אני מחפש אוטו 7 מקומות מרווח שיהיה גם באגז נורמלי שהאוטו מלא.

יונדאי טרג'ט - 2004-2006 150-170,000 בין 33-40 אלף (הפרש לעלות של השנים), יד 2-3, במצב ממש טוב, קניה ממוסכניק שנותן לי טיפול 10 חינם, ומבטיח לעזור עם כל בעיה ברכב בעתיד, וגם לחתום לי 3 חודשים אחריות!! (חדרה, אזור תעשיה)

שברולט אפלנדר 2006 - אין הרבה בתקציב שלי אבל יש אחת מפרטי במצב טוב עם 290,000 KM ואחת ממגרש עם 160,000KM במחיר טוב, לא יודע מה הסיפור שלה.

שברולט טרייל בליזר 7 מקומות 2006 עם מערכת גז ו220,000, מושקעת בטירוף, מנסה להורד אותו ל39 אלף.

הייתה מחשבה על מאזדה MPV 2001 יד 2 במשפחה עם רק 160,000 ק"מ מצב מעולה 21 אלף ש"ח....

כבר ממש חשבתי שאני סגור על היונדאי ואז צצו השברולטים האלה...בבקשה תעזרו לי לפני שהראש שלי מתפוצץ

פורסם

באפלנדר לא הייתי נוגע שותה דלק בטירוף ושוק ברצפה, הטרייל בלייזר אחזקה תהיה לא זולה אבל מרווחת ןאם מערכת גז זה יכול להוות אופציה,

הטרג'ט תהיה הכי שפויה באחזקה, אבל עדיין יותר מאשר נניח ספיסוואגון.

פורסם

רק לפני 3 חודשים מישהו קנה פה C4 פיקאסו 2009 , מנוע 2000 סמ"ק ב 36K מטרייד אין של קרסו בעפולה.

לדעתי תהיה לו עלות אחזקה נמוכה יותר.

פורסם

אפלנדר מצויין אבל צורך המון דלק וחייב להסב אותו לגז.

לאחותי ובעלה יש אפלנדר 2007 מוסבת לגז ומאוד מרוצים מהרכב.

מרווח, נוח ובינתיים חוץ מטיפולים הרכב מפגין אמינות טובה (הרכב גמע כ 170000 ק"מ).

אם תמצא אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים מלאה ומוסבת לגז עם כל האישורים- שווה בדיקה.

• תוכן חדש...