Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 300-350 שקל איזה קומפיוננט לקחת????

(המליצו לי על המוראל ועל המגנאט)

איפה אפשר להשיג בזול (אפיולו ברשת תנו לי לינקים)?

כמו כן מה ההבדל בין המגנאט 2160 ל 216 הישן...

תודה מראש..

פורסם

תראה קומפוננט של מוראל לא תשיג בטווח המחירים האלה אבל מה שכן את המגנאט אתה יכול לקנות

הם לא עולים הרבה ועדיף לך את הקומפוננט החדש כי הוא כולה עולה 20 שקל יותר מהישן והוא דגם של 2005

פעם אחרונה שראיתי המגנאט היה 380- החדש. נראה לי שמה שיותר טוב בו הוא ההספק הנכנס אבל ב-RMS שניהם אותו דבר.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
תראה קומפוננט של מוראל לא תשיג בטווח המחירים האלה אבל מה שכן את המגנאט אתה יכול לקנות

הם לא עולים הרבה ועדיף לך את הקומפוננט החדש כי הוא כולה עולה 20 שקל יותר מהישן והוא דגם של 2005

פעם אחרונה שראיתי המגנאט היה 380- החדש. נראה לי שמה שיותר טוב בו הוא ההספק הנכנס אבל ב-RMS שניהם אותו דבר.

אני לא מבין.

מה זאת אומרת שהספק הכנס יותר טוב ברמקול החדש

אבל ה RMS זהה ?

RMS זה לא הספק נכנס ? :wink:

פורסם

דבר ראשון

ההבדל בין החדש לישן הוא בעיקר בטויטר ששינו אותו קצת הרבה.

והוא 10 RMS יותר מהישן.

עריכה:

2 הדגמים האלו של מגנט יצאו מאוד מוצלחים ומשתלמים מבחינת מחיר, אם יש לך עוד כסף כמו 700-800 לך על סט במחיר הזה אפשר גם לא מורל,אבל בסכומים של עד 500 ואפילו 600 אני משער המגנט קנייה משתלמת יותר לפי דעתי.

פורסם
אני לא מבין.

מה זאת אומרת שהספק הכנס יותר טוב ברמקול החדש

אבל ה RMS זהה ?

RMS זה לא הספק נכנס ? :wink:

לא אני התכוונתי שיש את ההספק המקסימלי שלא מתייחסים אליו ואת ההספק RMS שאליו מתייחסים

אז ההספק המקסימלי הוא 150W לעומת הקומפוננט הישן שהוא W140

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

100 אחוז שווה

יחסית למחיר אין עוד רמקול יותר משתלם ממנו לפי דעתי.

אתמול יצאתי עם חבר שיש לו את הסט הזה (יש לי כמה חברים עם הסט הנ"ל ושלושתם מרוצים ממנו מאוד!)

פורסם
בקיצור חברים סגרנו שהכי כדאי לי ביום ראשון לקנות ב330 ש"ח את המוראל 2160 החדש??????

תנו לי תשובה סופית בבקשה אני מתלבט כל כך הרבה........

לא כדאי מורל 2160, אם כבר עדיף מאגנט 2160...:-D

מגאן 265

פורסם
תודה רבה לך אחי אני סוגר!

אגב מומלץ לחבר לא מגבר או שלא?

ואם כן מה היית ממליץ?(יש לי את הפלטיניום V12 1000 על הכוונת מה אתה אומר?)

לחבר למגבר אפשר אך להיזהר מאוד לא לשרוף.

אני הייתי מעדיף לחסוך עוד קצת למגבר יותר טוב

אך כפי שאני חושב התקציב אינו מאפשר אז הוא סבבה

פורסם
תודה רבה לך אחי אני סוגר!

אגב מומלץ לחבר לא מגבר או שלא?

ואם כן מה היית ממליץ?(יש לי את הפלטיניום V12 1000 על הכוונת מה אתה אומר?)

לפי מה שהבנתי הם עובדים טוב בלי מגבר, אבל הם ישמעו יותר טוב עם מגבר...

אני רציתי גם לקנות את הפלטיניום ע"פ המלצות בפורום, והמלצה מחבר שיש לו אותו והוא מרוצה, אבל כשהלכתי וביררתי לגביו אצל מתקינים, הם אמרו שלא כדאי לחבר אותו כי הוא מוציא זרם DC ושורף רמקולים...

מגאן 265

• תוכן חדש...