Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאשר לפני 7 שנים רכשתי את הלנובו T61 שלי בארה"ב קיבלתי איתו 3 שנות אחריות במעבדת IBM.

חבר טס לארה"ב ורוצה לקנות משם מחשב נייד.

מישהו יודע אילו חברות מחשבים ניידים נותנות אחריות בינ"ל ומה צריך לבדוק לפני הרכישה?

תודה.

פורסם

לנובו מסדרת ThinkPad וכן Dell Latitude מספקים אחריות בינ"ל. בDell אני יודע שגם הסדרות הפשוטות כוללות אחריות התקפה בארץ, אך לרוב רק שנה אחת במעבדה (וצריך לשדרג את האחריות).

חפש אחריות NBD on site, כלומר- יום עסקים הבא באתר הלקוח.

כמו כן, שים לב שהאחריות היא בינ"ל רק ברכישה מאתר היצרן ולא משאר החנויות כגון NewEgg, BestBuy וכדו'.

אגב, אם זה מעניין אותך, יש עכשיו מבצע 25% הנחה על כל דגמי Dell Latitude באתר העודפים של Dell. המבצע תקף עד מחר.

בסדרות Latitude E7000 וב-E6000 האחריות היא 3 שנים באתר הלקוח כסטנדרט. בסדרות הנמוכות יותר מדובר בתוספת תשלום.

יש פה בפורום מס' הודעות שלי בנוגע לתהליך הרכישה באתר Dell Outlet, כולל הערות לגבי על מה לשים לב. בצע חיפוש בעניין.

לגבי Lenovo, אני פחות מתמצא בהם.

לגבי שאר היצרנים- אין לי ניסיון.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...