Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קבל הצעה לסט 5.2.5, סאב ומגבר, בחבילה נמצא סט העונה לשם שהוזכר בכותרת. האם תםי התמונות מי יכול להעיד על מקוריות או לחלופין זיוף של הדרייברים?

uploadfromtaptalk1408401848259.jpguploadfromtaptalk1408401854983.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני רואה על הקבלים את האות N במקום H או שאני טועה, האם תוכל לפתוח את הקרוס ולצלם אותו פתוח?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

על פניו (לפי חיפוש ברשת), נראה שמדובר בדור הקודם של הסט שנקרא HSK130 (הוופר לבדו הוא דגם HV130), אם כי נראה שהטוויטר או לפחות הכיסוי שלו שונה (אולי שודרג). ע"פ התמונה המצורפת נראה שגם ערכי הקבלים בקרוס נכונים (לא שאי אפשר להדפיס את אותו הדבר על זיוף).

איזו סיבה יש לך לחשוד שהם מזוייפים?

27737d1114056947-swap-e36-coupe-front-rear-speakers-hertz-high-energy-hsk130_spez-1-.gif

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אני רואה על הקבלים את האות N במקום H או שאני טועה, האם תוכל לפתוח את הקרוס ולצלם אותו פתוח?

הרץ החליטו שהלוגו שלהם יראה כמו נרץ, לך תתווכח איתם.

תסתכל באינטרנט ככה כל הלוגויים שלהם נראים.

פורסם

זה חלק מהצעה לרכישה לקניית מערכת יד שנייה שחסר קיבל. מכיוון שאני אינני מכיר במאומה את הרץ ולא מצאתי מידע על הרכיבים בצורה שספקה את דעתי חשבתי לשתף ולשאול.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

על פניו, לדעתי, לא נראה שהרמקולים הם זיוף.

יש מספר דיונים בפורומים זרים על ההבדלים הקטנים למדי בין זיוף למקור במוצרי Hertz.

לא הצלחתי למצוא דיון שעוסק בסט הספציפי, אבל אפשר לקבל כיוון בדיונים על סטים אחרים (דוגמה 1, 2).

פורסם

יש pdf עם תמונות שהרץ פרסמו שבו הם מראים בידיוק את ההבדלים בין מקורי למזויף. תריץ חיפוש מאמין שתמצא אותו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...