Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

היום קרה לי משהו מגעיל מאוד. ניידת מג"ב נסעה וצפרה לאנשים שעמדו יחד איתי ועם אשתי בתחנה שעמדו על הכביש. החרדי התורן שהיה לידי שאג לעברם "שקט שקט! ציוינים!".

לא נשארתי חייב והערתי לו והחצוף הזה מתחיל לצטט לי פסוקים מהתורה... לדעתי הוא לא ראוי להיקרא יהודי אם הוא ככה צעק על המג"בניקים שעושים ימים כלילות כדי לשמור עליו ועל המשפחה שלו.

הוא לא יודע כמה הם סובלים כדי שהוא יוכל לחיות בשקט, והוא מרשה לעצמו לפתוח את הפה המגעיל שלו.

רתחתי כמו קומקום רותח! רציתי להרביץ לו, אבל מהר מאוד אשתי ריסנה אותי, למזלי.

איך אתם הייתם מגיבים?

אני שונא אנשים כאלה!

***עריכה: אני לא בא ללכלך על כל המגזר. אני כועס מאוד על החרדי הספציפי הזה.***

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כי הילדים התרוצצו על הכביש. צפרו בצופר הרכב ולא בצופר הכריזה.

הנהג ראה בדקה ה-99 את הילד שקפץ לכביש.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תדמיין לרגע שזה המסומם התורן שגוער בציפורים על המדרכה

(אמיתי לגמרי) והכעס יעבור בן רגע. החסר משוגעים אנוכי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה "ציוינים"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה זה "ציוינים"?

נראה לי ציונים במבט יידיש כזה. או שזה שזה חצי יונה וחצי ציוני, כמו עופיונים כזה:

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שהוא לא קיבל ציונים עדיין והוא ממש עצבני. תכף מועדי ב' ומה נסגר עם המרצה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נגעל מאנשים כאלה. זה מוציא את החשק לנסות לאהוב אותם. יש לי הרבה חברים חרדים, אבל ראבק, מתי הקיצוניים האלה יתעשתו? לא טוב לכם פה? טוסו חזרה לאן שבאתם ממנו. איכס!!!

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם (נערך)

רועי, אני כבר רק צוחק\מסתלבט על זה, זה בא עם הגיל.. אם לא היו החולי נפש האלו, מאיפה היה לנו חומר לצחוקים?

נ.ב. שתוק, ציויני ארור! טפו!:twisted:

נ.ב. 2. לחבר שלי(חרדי לשעבר) ולי יש תחביב-לעבור פעם בחודש במאה שערים בנסיעה איטית(כי תמיד פקוק שם) ולהריץ דאחקות..

כמובן שהווליום של הדאחקות מוגבל כדי שלא יקברו אותנו..:lol:

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...