Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כבר כמה זמן שאני מחפש שואב שיעזור בנקיון הרכב.

רציתי שואב שגם יכול לעשות שאיבה רטובה כי הריפודים אצלי צריכים ריענון.

אחרי הרבה חיפושים חשבתי לקנות את Karcher WD7.300 שעולה כ1700 שקל.

נסעתי לחנות הצעצועים החביבה עלי - צלח באור יהודה במטרה לבדוק ולקנות את המכשיר.

ניגשתי למוכר שאני מכיר שם ואמרתי לו שאני צריך שואב בשביל הרכב ואמרתי לו שאני מתעניין ספציפית ב7300.

מפה לשם, הוא אמר לי שאין שום הצדקה לשואב הזה ושיש שואב עם נתונים זהים בשליש מחיר. הWD3.300.

אחרי בדיקה באתר של קרשר, ההבדלים ביניהם זניחים. מבחינת עוצמת שאיבה דווקא הזול יותר לפי האתר של קרשר מעט חזק יותר. מיכל האגירה קטן יותר בשואב הזול ובשואב הזול יותר אין את הפונקציה של ניקוי עצמי של הפילטר. שזה לא מאוד משנה, כי יש לי קומפרסור חזק.

השואב עלה לי כ600 שקלים והוספתי אביזר שמיועד לריפודים שעלה עוד כ60 שקלים.

טרם שאבתי איתו, אבל הרכבתי ועשיתי בדיקה בבית - עוצמת השאיבה מטורפת, איכות החומרים מצוינת.

ממליץ לכולם לבדוק את הנתונים לפני שהולכים על מוצר יקר כדי להרגיש בטוחים.

אני מקווה שיהיה איתי מישהו בשישי ואני אצלם את הניקוי של הריפודים...

פורסם

סחטיין על המשחק מילים darkman :)

צ'יפופו - אני אנסה... תמיד מעצבן אותי לייבש את הגג, אני אנסה עם המפוח ואעדכן.

פורסם

בעקבות השרשור שלך המליצו לי על mv3 premium שזה תכלס אותו השואב רק דגם חדש יותר וההבדל רק בשם. עם אביזר לריפודים עולה 700 ש"ח. הקטע עם השואבים הנ"ל הסבירו לי שמשתמשים רק עם מים? אי אפשר להוסיף חומר ניקוי ריפודים? זה נכון?

פורסם

CNX - זה לא שואב "הזרקה יניקה" אם זו השאלה שלך.

כדי לנקות ריפודים אתה מקציף את הריפוד עם מברשת וחומר ואז שואב את הכל עם השואב. שים לב שאתה צריך אביזר שטוח וצר כדי שעוצמת היניקה תהיה גבוהה ותשאב הכל.

שים לב לא לשאוב נוזלים עם שקית. רק עם פילטר.

פורסם

אז תכלס זה שווה את המחיר.

אם אין כל מניעה לשאוב ג'יפה שיוצאת מהמושבים אז מגניב.

תגיד, אוכל לבצע נסיון אצלך עם השואב?

פורסם
בעקבות השרשור שלך המליצו לי על mv3 premium שזה תכלס אותו השואב רק דגם חדש יותר וההבדל רק בשם. עם אביזר לריפודים עולה 700 ש"ח. הקטע עם השואבים הנ"ל הסבירו לי שמשתמשים רק עם מים? אי אפשר להוסיף חומר ניקוי ריפודים? זה נכון?

אני קניתי אותו - את הדגם החדש לפני שבועיים, ממש מעולה!

אפשר לשים שמפו על הריפוד, להבריש אותו ואז פשוט לשאוב עם השואב, אחלה תוצאות.

עלה לי 629 ש"ח כולל משלוח

קניתי בחנות www.allkarcher.com

פורסם

יש לי את השואב הזה מעל שנתיים, עובד קשה מ-א-ו-ד! וללא תקלות או בעיות, שואב חזק ומצויין.

אגב, יש לו פונקציה של מפוח, לא נוח יותר מידיי לייבש את הרכב עם זה כי המפוח לא חזק במיוחד, הוא טוב אבל לא טירוף.

תתחדש

• תוכן חדש...