Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שאלה בכותרת

הנוזל הנ"ל היה בשימוש ברכב שלי ושמתי לב שחסר מעט (VALEO)

רציתי להוסיף מעט נוזל קירור אך לא לערבב מחברה אחרת, כרגע יש לי מחברת PRESTON והצבע ביניהם שונה לחלוטין, ה VALEO הוא ירוק שקוף וה PRESTON ירוק זרחני, ממה שהבנתי עדיף לא לערבב בין נוזלים שונים.

היכן ניתן למצוא באיזור ראשל"צ את נוזל הקירור הנ"ל?

נ.ב האם פקק עיבוי שהיה פתוח מעט בנסיעה ארוכה מדימונה לראשלצ ייתכן וגרמה לאיבוד מעט של נוזל קירור? פתחתי הבוקר את הפקק לבדיקה שבועית ושמתי לב שטיפה חסר נוזל משהו כמו 2 / 3 כוסות, וכשבדקתי את מיכל העיבוי שמתי לב שהוא פתוח מעט.

רב תודות

Opel Adam S 2017

פורסם
תוכל להשיג את הנוזל קרור המדובר אצלנו ברחובות אם זה לא רחוק בשבילך.

דרך אגב המחיר 50 שקלים

בבקשה לינק למוצר.

http://www.justmotor.co.il/products/674199/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-VALEO

פורסם

אחלה אני אוכל להגיע לקנות מכם

אגב אני מטפל במוסך שמשתמש בו ממה שראיתי במזרח, לא שאלתי כמה עולה בקבוק לקניה במידה והוא מוכר.

זה מגיע מכם ? יבואן?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...