Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סופיות עם טבעת (אין לי מושג מה השם המקצועי)

[ATTACH=CONFIG]390664[/ATTACH]

אז האם עדיף לקנות לוחץ ב 10-15 דולר או להמשיך להשתמש בפלייר ?

לסופיות כאלה קוראים בדרך כלל "נעלי כבל".

לדעתי, כלי יעודי (גם אם זה כלי סיני זול, רובם עושים עבודה סבירה עבור חובבים) תמיד עדיף מכלי מאולתר.

פורסם

תהרגו אותי אני לא מבין את ההיגיון.

המקרה היחידי שאני יכול לחשוב עליו שמשתמשים בכבל שזור זה בכבלים מאריכים- אם הסופית לא לחוצה חזק מאוד אז שום דבר לא יעזור.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בלוחות חשמל שנבנים במפעלי לוחות ולא אלו שחשמלאי בונה על המקום במבנה עצמו משתמשים בחיווט גמיש (שזור) בכל הכבילה שבתוך הלוח (מאמתי'ם, מגענים, פסי מהדקים וכו')

לוח עם גישורים קשיחים שנבנה בשטח

50919f8f777d4.jpg

לוח עם גישורים גמישים שבכולם יש סופיות:

IMG_10.JPG

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה!

לומדים משהו חדש בכל יום.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם כבר הגענו לזה, מה דעת החברים כאן על לוחץ פשוט וזול? כמו זה למשל: http://www.aliexpress.com/store/product/1pcs-SN-28B-TAB-2-8square-mm-28-18-AWG-0-1-1square-mm-Mini-European/207381_852239352.html

הזמנתי את הכלי הנ"ל, ניתן להחליף לו את השפתיים כך שהוא מתאים כמעט לכל סוגי הסופיות שיש. ניתן לקנות שפתיים ב 3-4 דולר לזוג.

הגיע מהמוכר הנ"ל ממש בזריזות (כמו בפעם הקודמת שהזמנתי ממנו מוצר, אגב לכל המעוניין יש לו מולטימטרים של UNI-T במחירים הכי זולים ברשת)

כבר לחצתי איתו כמה מחברי "דופונט" 2.54 מ"מ. לדעתי כלי מאוד פשוט ונוח ומתאים מאוד לחובבים.

אם אנחנו כבר כאן, מישהו יכול להגיד מה הזרם המקסימלי המותר במחבר 2.54 מ"מ שכזה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כרגע יש ברשותי רק את השפתיים שהגיעו על המכשיר, אז צירפתי תמונה של מחבר 2.54 מ"מ אחרי לחיצה במכשיר.

תודה רבה על המידע בדבר הזרם המקסימלי. שמתי לב שאתה חובב PDFים, האם יש תקן למחברים הללו או שהם פשוט מוצר ספציפי של חברה? האם יש מחברים גדולים יותר באותה הסדרה?

הסוג של המחברים השטוחים שבאים בגדלים 2.8/4.8/6.3 מ"מ פחות אהוב עלי כשזה מגיע ליותר משני חיבורים.

20140819_201043[1].jpg

20140819_201051[1].jpg

פורסם

הלחיצה לא יצאה משהו :shock:. הבידוד נראה פחוס מידי. האם הלחיצה פצעה את הבידוד של הכבל ?

נראה שגם כמה גידים או גיד שלא נלחץ.

אפשר לשפר אולי במעט את איכות הלחיצה על-ידי בחירה נכונה של שטח חתך המוליך בשילוב נכון של הקוטר החיצוני של הבידוד.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני עדיין טירון בעניינים האלה.

הבידוד כלל לא נפצע.

המיקום של הכבל נראה מדוייק ביחס למחבר. החלק הפחוס הוא בדיוק איפה שהכבל חשוף. והחלק עם הבידוד נגמר בדיוק לפני החלק היותר דחוס.

לא ברח שום גיד, פשוט חשפתי מעט יותר ממה שהייתי צריך, אז יש איזה שני גידים שהזדקרו באיזור שאחרי הלחיצה.

עריכה אחרונה על ידי matansab

פורסם

בשביל טירון זה טוב.

בעיקרון בלחיצה טובה הבידוד לא אמור להיות פחוס במידה רבה. לפעמים זו בעיה של איכות הבידוד וקוטר הבידוד של הכבלים תוצרת סין העממית.

בפעם הבאה שאתה קונה כבלים קנה כאלה עם בידוד PVC מצולב ממקור אמין.

פורסם

תודה, טוב לדעת.

אבל אשקר אם אגיד שבשביל השטויות שלי אקנה כבלים יקרים. כמובן שהכל תלוי בשימוש, לרוב הדברים שאני עושה אין משמעות גבוהה וגם לא זרמים גבוהים, אז אני מרשה לעצמי להשתמש בכבלים זולים שאני קונה בארץ.

אגב, בתמונה זה כבל שמחובר לרכיב סיני.

אשמח להתייחסות בנוגע לסוג המחבר, מה תחום שטחי החתך ללחיצה בסוג מחבר כזה?

האם במחבר מסויים משתמשים תמיד באותו מקום בלוחץ או שזה תלוי בשטח החתך של הכבל?

תודה.

פורסם

יש המון סוגי קונקטורים לכן צרף קישור לקונקטורים שרכשת.

לכול מידה של מחבר יש תחום מסויים של שטחי חתך של כבלים שניתן ללחוץ ואכן לוחצים באותו מקום.

פורסם

נקבות: http://www.ebay.com/itm/171219011645?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זכרים: http://www.ebay.com/itm/171219011695?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

לא הצלחתי למצוא איזכורים טכניים אודות סוג החיבור הזה, רק שיחות בפורומים.

ושוב, אם יש לאותו הסוג אח גדול, אשמח לדעת מה כותבים כדי למצוא אותו.

• תוכן חדש...