Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עד 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים שהם must

שנתון 2010 ומעלה - עדיפות אפילו מ2011 ומעלה

רכב שמתאים למשפחה, מרווח

יד1

בטיחותי - 5 כוכבים

צריכת דלק טובה עד כמה שמשפחתית מאפשרת

אוטומט (הגיע הזמן להתפנק)

רכב אמין

תקציב עד 70k.

יש רכב שעונה על כל הקריטריונים הנ"ל?

פורסם

ממליץ על מה שאני נוהג כבר הרבה זמן

מיצובישי לנסר

7 כריות אויר

חסכונית

אמינה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

איזה שנה המיצובישי שלך? ומה הדגם?

בתקציב שלי אני מניח שרק בנזין ייכנס

השאלה אם יש המלצה על דגם [פורד, מיצובישי, רנו] עם 5 דלתות או ללכת על סדאן [ששם גם מתווספות לנ"ל אוקטביה, פולקסווגן]

פורסם

מיצובישי מכל סוג שלא יהיה אף פעם לא היו חזקים בחסכון בדלק... חוץ מהספייס סטאר.

בתקציב הזה הייתי ממליץ לשקול סיאט לאון 1.2tsi dsg משנתון 2011. רכב משפחתי מספיק מרווח למשפחה קטנה. זריז וחזק.

חסכוני מאוד צריכת דלק של 1:15 בלי להתאמץ יותר מידי. 6 כריות אוויר, מערכת איזופיקס, רכב די מאובזר ומפנק. שווה בדיקה

פורסם
איזה שנה המיצובישי שלך? ומה הדגם?

בתקציב שלי אני מניח שרק בנזין ייכנס

השאלה אם יש המלצה על דגם [פורד, מיצובישי, רנו] עם 5 דלתות או ללכת על סדאן [ששם גם מתווספות לנ"ל אוקטביה, פולקסווגן]

אין מיצובישי לנסר עם מנוע דיזל בישראל. בתקציב שלך אפשר למצוא לנסר 1.5 ליטר או 1.8 ליטר, כאשר גרסת ה-1.8 ליטר מגיעה גם בתצורת 5 דלתות (לנסר ספורטבק).

בסך הכל צריכת הדלק בכל המשפחתיות האוטומטיות עם מנוע הבנזין מציגות פחות או יותר את אותה צריכת הדלק ואין הרבה הבדלים בין הרכבים. אפשר ללכת לכיוון רכבי ה-TSI עם תיבות ה-DSG, על כל המשמעויות של זה מבחינת אמינות. בצע חיפוש בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טויוטה קורולה:אמינות,חסכונית,אחזקה סבירה , תא מטען מכובד

סוזוקי SX4 :אמין,די חסכוני,אחזקה רגילה ליפני

פורסם
מיצובישי מכל סוג שלא יהיה אף פעם לא היו חזקים בחסכון בדלק... חוץ מהספייס סטאר.

בתקציב הזה הייתי ממליץ לשקול סיאט לאון 1.2tsi dsg משנתון 2011. רכב משפחתי מספיק מרווח למשפחה קטנה. זריז וחזק.

חסכוני מאוד צריכת דלק של 1:15 בלי להתאמץ יותר מידי. 6 כריות אוויר, מערכת איזופיקס, רכב די מאובזר ומפנק. שווה בדיקה

הלאון הקודמת לא שווקה עם 1.2 וגיר DSG, היה ידני בלבד ב-1.2 וב-1.4. רק ה-1.8, ה-FR והקופרה שווקו עם DSG.

פורסם

הלנסר 1500 שיש לי חסכונית! לא יודע ביחס ל 1600. YUD, ההכללה שלך מבוססת?

הרכב שלי משנת 2009, נקנה חדש ומתקרב ל 140K ק"מ באמינות מוחלטת. רק טיפולים (ותקלה קטנה במפתח ההצתה).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני לא יודע אם היא קיבלה או לא 5 כוכבי בטיחות אבל I30CW או I30 רגילה ,תפורות עליך ויש בשפע מהן בחברות הליסינג (אפילו צורה ישנה 2001/12).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הלנסר 1500 שיש לי חסכונית! לא יודע ביחס ל 1600. YUD, ההכללה שלך מבוססת?

הרכב שלי משנת 2009, נקנה חדש ומתקרב ל 140K ק"מ באמינות מוחלטת. רק טיפולים (ותקלה קטנה במפתח ההצתה).

היא מבוססת על רכב נהגתי בו לא מעט בעבודה הקודמת ועל לנסר 2010 מנוע 1500 שיש לחבר והוא בעצמו אומר שהרכב לא חסכוני בדלק

עומד על צריכה ממוצעת של 1:12 בערך.

פורסם
היא מבוססת על רכב נהגתי בו לא מעט בעבודה הקודמת ועל לנסר 2010 מנוע 1500 שיש לחבר והוא בעצמו אומר שהרכב לא חסכוני בדלק

עומד על צריכה ממוצעת של 1:12 בערך.

אני לא יודע מה אמת המידה שלך, אבל 12 קילומטרים לליטר ברכב משפחתי 1600 סמ״ק זה נחשב לחסכוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי אופצייה קצת מוזרה תבדוק אותה יונדאי אקסנט: חסכונית ,אמינה, מומלץ 1600 ליותר כוח אגב אני בעל הרכב שנת 2009 1.4

פורסם

האקסנט לא חסכונית באף אחת מהגירסאות, ב-1.4 היא חלשה מאוד.

בנוסף היא מאוד קופצנית ולא נוחה ואין לה 5 כוכבים במבחן הריסוק כמו שהוא ביקש.

פורסם (נערך)

בהסתייגות שלא נהגתי עליה - גם אני שולח אותך לבדוק את היונדאי I30CW. השוק מוצף במכוניות האלו. האקסנט היא לא ממש רכב משפחתי אלא יותר סופרמיני "מתוחה" עם ישבן.

טויוטה קורולה צורה קודמת (כן נהגתי) מכונית לא רעה שתענה לך על רוב הדרישות (עם המגבלות המובנות של רכב 4 דלתות) אבל התמורה למחיר לא משהו וגרסות ליסינג מאובזרות בצורה עלובה מאוד.

לגבי צריכת דלק - שים לב שיתרונות של מקצת הדגמים תלויים מאוד בתמהיל הכבישים ובמשקל הרגל על המצערת. מכוניות עם מנוע טורבו קטן - כמו הסיאט ליאון שהוזכרה כאן (או רכב הנוכחי שלנו - פיאט בראבו) מפגינות צריכת דלק מרשימה עם רגל עדינה (מאוד) על המצערת ובכבישים בינעירוניים. בתנאי עומס או בנהיגה שרובה בפקקים, היתרון שלהן פוחת.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...