Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר במאזדה 6 2006 מנוע 2000 5 דלתות

לאחרונה ראיתי את הרכב הנ"ל, הרכב עבר תאונת שרשת "קלה" לדברי המוכר, השמאי קבע ירידת ערך של 7%, 3% פח אחורי, 2% יישור שלוחות מוטות אורך ו 2% צבע לא מקורי,

מבחינתי מה שחשוב זה העניין הבטיחותי של התאונה, מהצבע ומהפח לא אכפת לי, מה שמשאיר אותנו עם ירידית ערך של 2%, כפי שאני מבין את זה כנראה שזה לא משפיע יותר מידי על הבטיחות אבל אשמח לתגובתכם.

מד האוץ ברכב עומד על 75K, הרכב בקושי נסע, יש לרכב היסטוריית טיפולים, אני הבחנתי בזוג צמיגים שצריך להחליף, במסמכים המצורפים כתוב שהבולם האחורי דרוש החלפה, לדעתי אפשר לסחוב עם ההחלפה הזו והבולם מתפקד בסדר, כמו כן כתוב נקישה בהגה, אני לא הבחנתי בזה בנסיעה, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

המחירון של הרכב 43,000 לאחר שקלול הק"מ הנמוך, לאחר הפחת 7% המחיר 40,500, לאחר התמקחות הגענו ל 35,000.

הרכב צריך לעבור טסט בעוד כחודשיים, לכן ההוצאה בחודשיים הקרובים הינה 3000 ש"ח לטיפול + צמיגים + טסט.

מה דעתכם? יותר חשוב לי לשמוע לגבי הפאן הבטיחותי ובכללי על העסקה עצמה, איך הרכב עצמו?

הרכב לא הולך לנסוע יותר מידי, לכן צריכת דלק פחות קריטי עבורי.

תודה.

IMG_20140704_163833.jpg

IMG_20140704_163854.jpg

IMG_20140704_163903.jpg

IMG_20140704_163911.jpg

IMG_20140704_163932.jpg

IMG_20140704_163941.jpg

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)

גם הרכב שלי עבר תאונה קלה מאחור וניקבעה ירידת ערך של 7%. שרציתי למכור את הרכב רצו להוריד לי מעל 25% ולכן החלטתי לא למכור וליהנות ממנו (הרכב שנת 2006 אבל ניראה ונוסע כמו רכב שנת 2011).

יש לציין שהרכב נוסע חלק ולא מרגישים בכלל שקרה לו משהו (חוץ מהבדלי גוונים בפגוש האחורי).

תמונה מהתאונה:

tknn3jcjjznj.jpg

ומהמוסך:

gyncz3zjmd2m.jpg

קח בחשבון שלא פעם המוסך ביחד עם השמאי מנפחים את חוות הדעת של השמאי כדי להרוויח עוד כסף, ולפעמים המצב הפוך כדי לא להשבית את הרכב ולהרוויח את הכסף על התיקון.

אצלי הנזק הסתכם ב 14000 ש"ח, לא להאמין שככה ניפחו את הנזק! סה"כ תאונה של בקושי 20 קמ"ש.

(כשהמחירון היה 55 אלף ש"ח, מעניין מה היו עושים אם הכנפיים האחוריות היו גם נפגעות מבחינת השבתה/תיקון).

אגב במקרה שלי ניגשתי לשמאי פרטי בנוסף כדי לבדוק שהביטוח לא רימה אותי, שילמתי לו 750 ש"ח, ובדו"ח שלו הוא כתב שירידת הערך היא 10%.

אגב, כל הכבוד לבעל הרכב שיידע אותך ונתן לך לראות את דו"ח השמאי. אני נתקלתי לא פעם באנשים שהסתירו אותו.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לזכות בעל הרכב אפשר לומר שהם הראו הכל \ לא הסתירו שום פרט ולכן דעתי כן חיובית מאוד על העסקה, אבל העניין עם התאונה "קצת" מטריד אותי לכן אני רוצה להתייעץ מהי הדעה הרווחת עבור תאונות בסדר גודל כזה ולוודא שאני לא מפספס משהו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הרכב מטופל באופן קבוע, לא במוסך מורשה אבל מטופל במורשה משרד התחבורה, יש היסטוריית טיפולים מלאה.

הרכב מטופל פעם בשנה לפני טסט, הטיפול יהיה לפני הטסט לכן אמרתי שהעלות המיידית הולכת להיות 3000 ש"ח כולל הטסט

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...