Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשיחה טלפונית עם נציג אלבר לגבי הרכבים ההיברידיים שהם מוכרים נמסר לי

כי הטיפול והאחריות ניתנים ברשת המוסכים שלהםשהוכשרה והוסמכה לנושא ולא ניתן לממש את האחריות במוסכי טויוטה.

אני בוחן את הרכישה של הדגם ההיברדי של הטויוטה ספיס וורסו - פריוס C שנמסר לי שעדיין אין בארץ וגם שקלתי את הפריוס שלא כלכלית עבורי בק"מ נהיגה שלי כ-15000 לשנה ואולי קצת יותר

אני כלקוח פרטי מאוד חושש מהראשוניות של היבוא המקבל ובמיוחד מהטיפול ברשת מוסכים שאין לה ניסיון רב בנושא גם באם הוכשרה לכך. מה דעתכם?

ביבוא המקביל של פורד הטיפול ומימוש האחריות ניתן במוסכי היבואן הראשי ולא כך הדבר ביבוא המקביל של אלבר

דרך אגב הרבה מסוכנויות טויוטה נותנת שנה רביעית אחראיות כאשר מטפלים עם הרכב אצלם ואפשרות להאריך אחריות על המערכת ההיברידית בתשלום מעבר ל5 שנים

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

לפי כתבה שקראתי בעיתון על היבוא המקביל שלהם של רכבים יפניים אלבר טוענים כי מכונאים מטעם רשת המוסכים שלהם נשלחו לחו"ל על מנת ללמוד את הרכבים.

בכל אופן , אני לא הייתי חושש מקנייה ברשת אלבר .בכל זאת, זה לא סתם איזה מגרש פרטי קטן.

מצד שני , גם לא הייתי רוכש רכב היברדי אם הייתי במקומך הייתי הולך על סקודה אוקטביה / מאזדה 3 שיהיו זולות לרכישה ומציעות רמות ניהוג טובות יותר מטויטה. הסקודה אוקטביה עם תא מטען פשוט ענק.

ערב טוב :)

פורסם

לאלבר יש לא פחות ניסיון בטיפול ברכבי טויוטה מאשר מוסכי היבואן.

בפועל הם מטפלים באלפי רכבי טויטה כבר שנים רבות.

לגבי ההיברידיות אני לא בטוח, אך לגבי השאר כן.

אני לא חושב שיש ממה לחשוש.

מצד שני, הפרשי המחיר בין רכבי אלבר לאלו של היבואן הרשמי לא בטוח שמצדיקים וויתור על שנת אחריות נוספת (או יותר, חלק מן המוסכים נותנים גם שנת אחריות רביעית וחמישית).

מה גם שלך תדע איך זה ישתקף בעתיד במחיר הרכב כמשומש (טיפולים במוסך יבואן רשמי מול מקביל)...

בשביל המחיר הנכון זה אחלה, אך בשביל כמה אלפים בודדים?!

פורסם

תודה על המשוב שלכם בנושא

לדעתי הפער לא מצדיק קניית רכב ביבוא המקביל בעיקר לגבי הפריוס והדגמים הזולים יותר, בשל הרחבת האחריות שניתנת על ידי חלק מהסוכנויות והארכת האחריות אף כי בתשלום למערכת ההיברידת מעבר ל-5 שנים

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אני לא הייתי רץ לטיפול במוסכי אלבר.

ברוב הרכבים שלהם הם מטפלים לבד במוסכים שלהם, רק רכבים מעטים זוכים לטיפול במוסכים מורשים של טיוטה.

יצא לי לראות איך הם מטפלים ברכבים אצלהם במוסכים, החלפים זולים, לא מקוריים, מנסים להוציא כמה שפחות כסף.

אני מדבר מניסיון מר עם B4 2010.

אולם יש גם ניסיון טוב, עם avensis 2013, את כל הטיפולים עשיתי במוסך ששייך לסוכנות שפילמן בפתח תקווה.

תגיע איתם להסדר שתקנה את הרכב, אך ורק אם הוא יטופל במוסך המרכזי של טיוטה. :-)

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...