Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לצמצם עלויות,ואני יחסית נוסע פחות, אז אני מניח שאחרי כמה שנים הק"מ יתאזן, השאלה האם זה לא סיכון לקחת רכב שבעשרה חודשים עשה כ"כ הרבה ק"מ, ניראה תמוה.

פורסם

המנהלת שלי תמיד עושה עסקאות כאלו, היא רוכשת רכבים שהיו פחות משנה על הכביש ונסעו הרבה ק"מ יחסית במחיר נמוך מאוד, היא בעצמה נוסעת מעט מאוד (בקושי 6000 ק"מ לשנה) בפעם האחרונה היא מכרה יונדאי אקסנט שנת 2001 עם 102000 ק"מ, הרכב נמכר בזמן קצר מאוד והיה עם היסטוריית טיפולים מלאה ומצב מכאני מעולה.

פורסם
המנהלת שלי תמיד עושה עסקאות כאלו, היא רוכשת רכבים שהיו פחות משנה על הכביש ונסעו הרבה ק"מ יחסית במחיר נמוך מאוד, היא בעצמה נוסעת מעט מאוד (בקושי 6000 ק"מ לשנה) בפעם האחרונה היא מכרה יונדאי אקסנט שנת 2001 עם 102000 ק"מ, הרכב נמכר בזמן קצר מאוד והיה עם היסטוריית טיפולים מלאה ומצב מכאני מעולה.

ויש ממה לחשוש? או שאחריות היבואן מכסה אותי?

פורסם

מדובר ברכב שעשה נסועה ממוצעת של 3 שנים תוך 10 חודשים. קרוב לודאי שימש כרכב עבודה, וחשוב לדעת באיזה סוג עבודה הועסק ואיזה סוג נהגים נהגו בו. הבדל עצום ביר רכב סיור של חברת שמירה שנסה 22 שעות ביממה עם סיירים צעירים ונלהבים לבין רכב של איזה נותן שירות שנוסע חיפה - ב"ש - צפת על בסיס יום יומי בנסיעה מנהלתית על כבישים מהירים. וכמובן לודא היטב כיצד הרכב טופל.

לגבי הנסועה החריגה - לפני שבוע דיברתי עם בחורה שנותנת תמיכה טכנית לציוד שאני עובד אתו, סיפרה לי שבחודש האחרון נהגה לא פחות מ-10,000 ק"מ. איני בטוח שמדובר בדיוק בחודש, אבל אני יודע שמדובר בענף שבו הנסועה הממוצעת מרחפת סביב 5000 ק"מ בחודש, על ידי אנשים אחראיים ובדרך כלל בכבישים בין עירוניים.

איני מכיר את מחירון הרכב, אבל חשוב לבדוק כיצד מתיחס המחירון לנסועה כה גבוהה ולהפחית ממחיר הרכב בהתאם + בהתאם לממצאי בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא כתבת באיזה דגם של ספייס סטאר מדובר.

קח בחשבון שיש בשוק עסקאות של יד 1 עם 0 ק"מ שמורידות ככה או ככה משמעותית ממחיר המחירון, ככה שההפחתה מהמחירון בגין הק"מ צריכה לכלול גם את השוק עצמו, שמקזז ממחיר המחירון הפיקטיבי.

פורסם

במיצובישי ספייס האחריות היא ל3 שנים או 100 אלף,או שנתיים ללא הגבלה,ככה שאם הרכב טופל במורשה שלהם לא תהיה בעיה של אחרית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מדבר על הגירסא האוטומטית 1.2. מדובר בסוכנות רכב שאומרת שהרכב יד 1 פרטית, כך שלא ניראה לי ששימש לעבודה. אני בעיקרון נוהג פחות מהממוצע, אז אני מאמין שזה יתאזן. המחירון של לוי יצחק די דפוק והוא אומר שרכב כזה עם ק"מ כזה, המחירון שלו 66K, כאשר חדש עולה 80K.

פורסם
סתם משהו בחדרה.
נשמע כמו מגרש פרטי ולא סוכנות, כמובן שזו הכללה אבל על סוחרי רכב פרטיים לא חסרים סיפורים ועלילות בפורום.
פורסם

רכב כזה חדש עולה סביבות 70K (עם הנחת חברה), האם רכב בן פחות משנה עם ק"מ של רכב בן שנתיים שווה את זה? אני מניח שצריך להפחית סביבות 20% מהמחיר של חדש - ז"א שהמחיר ההגיוני צריך להיות במינימום 56K וזה בדיוק מה שאתה מקבל.

עכשיו צריך לראות את הרכב עצמו - האם יש עליו שריטות? חורים של סיגריות במושב? מעיכות? האם יש ספר טיפולים מסודר לכל 20 אלף ק"מ שעברו?

ככה או ככה, הרכב לא פרטי - כי אדם פרטי לא נוסע כמות כזו של ק"מ. זה רכב ששימש לצורך מסחרי כלשהוא והחליטו לגלגל אותו הלאה כי אם היה ממשיך עוד שנה בכמות הנסיעות הזו, אי אפשר כבר היה למכור אותו בכלל.

אתה מוזמן לעשות עכשיו את החישובים שלך, כשכל תנאי העסקה גלויים - קח בחשבון שהק"מ יתאזן רק אם אתה נוסע ממש מעט, משהו כמו 10K בשנה.

פורסם
עוד 12 אלף שקל ואתה לוקח ספייס סטאר מהניילונים בליסינג, בלי להכניס את הראש למיטה חולה

זה 14 אלף ש"ח, וזה הרבה כסף, לא משנה איך אתה מסובב את זה.

אם הרכב אכן נראה טוב, מרגיש כמו רכב חדש ולא שרוט\שחוק וגם עובר בדיקה בצורה תקינה, נהדר - לא רואה סיבה למה לא להתמקח ולהוריד עוד 1000-2000 ש"ח ולקחת את הרכב.

פורסם
עוד 12 אלף שקל ואתה לוקח ספייס סטאר מהניילונים בליסינג, בלי להכניס את הראש למיטה חולה

וליסינג זו לא מיטה חולה? שיורידו לי 22% במכירה..... עדיף פרטי גם עם 60K ק"מ...

• תוכן חדש...