Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני אמור לטוס לכנס בשיקאגו בסוף אוקטובר, שלאחריו יהיו לי כ-8 ימים של זמן חופשי. אני מתכנן להקדיש כיומיים לשיקאגו עצמה (אני חושב שזה אמור להספיק לאור העובדה שאני אטייל קצת בעיר גם במהלך הכנס), ובשאר הזמן אני רוצה לטייל באזור אחר (קרוב יותר או פחות).

יש לציין שטיולים עירוניים נטו פחות מושכים יותר, ואני מעוניין יותר בשילוב של טרקים קצרים (מספר שעות) בטבע, אטרקציות שונות וכדומה.

חשבתי בהתחלה לטוס לשבוע בהוואי/אלסקה (סוג של חוויה של פעם בחיים), אבל טיסה הלוך וחזור משיקאגו עולה באזור ה-600-700 דולר, כך שהתכנית הזאת בסימן שאלה עקב העלויות.

אופציה שנייה היא לטוס לוגאס/סן פרנסיסקו, כאשר טיסה במקרה זה עולה כ-250-350 דולר, לא זול אבל יותר סביר בהשוואה לאפשרות הקודמת. בוגאס הייתי לפני כ-3 שנים, אבל אני לא אתנגד לבקר שם שוב (וגם היו לא מעט אטרקציות שלא היה לי זמן/כסף לבקר בהן), ואילו לגבי סן פרנסיסקו אני לא יודע הרבה ואם יש בכלל מה לראות שם.

אופציה נוספת שבדקתי זה אזור איידהו (אזור נהר Bruneau ופארק Yellowstone). לפי התמונות יש שם נופים ומסלולים יפים (וגם הטיסה לא ממש יקרה), אבל לא יודע אם יש משהו מעבר.

דעות לגבי האופציות שהעלתי או המלצות למקומות אחרים (משהו בסגנון וגאס/אלסקה/הוואי) יתקבלו בברכה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

סן פרנסיסקו אחת הערים היפות ביותר שיש, בטח בארה"ב.

שווה לפחות 3 ימים, ואם רוצים לטייל קצת ברכב למקומות סמוכים (כרמל, מונטריי, דרך 17 מייל),

אפשר בקלות להקציב עוד יומיים-שלושה נוספים.

סלע

פורסם

~

סן פרנסיסקו, יילוסטון... הלכת רחוק. גם באינדיאנה ובקנטקי יש מה לראות והן בשיא פריחתן בעונה הזאת. צפונית לשיקגו יש את וויסקונסין - אזור ירוק, יפהפה ועשיר מאד קולינרית, שם גם אפשר לבקר במפעל של הארלי דייווידסון במילווקי. בקיצור, אין צורך לטוס רחוק, אפשר להעביר שבוע בכיף גם ברדיוס של כמה שעות נהיגה.

אני מציע שתיקח את גוגל מאפס, תעבור בין הסטייטים השונים, בקר באתרי התיירות שלהם באינטרנט ותראה מה מושך אותך יותר.

פורסם
סן פרנסיסקו אחת הערים היפות ביותר שיש, בטח בארה"ב.

שווה לפחות 3 ימים, ואם רוצים לטייל קצת ברכב למקומות סמוכים (כרמל, מונטריי, דרך 17 מייל),

אפשר בקלות להקציב עוד יומיים-שלושה נוספים.

תודה על ההמלצה, אני אבדוק. למרות שלפי ידידה שהייתה שם, סן פרנסיסקו ולוס אנג'לס די משעממות (בהשוואה לוגאס), מכאן ההתלבטות.

דריש, גם באזור באר שבע יש מה לראות, העניין הוא שזה נסיעה של אחת לכמה שנים (בתקווה לא של פעם בחיים), לכן אני רוצה לבקר במקומות יותר מעניינים (כמו וגאס, מפלי הניאגרה וכדומה).

פורסם

~

אתה עומד לעשות טעות נפוצה של חובבנים, אבל לא אכנס כרגע להסבר עליה ולא אנסה לשכנע אותך.

מקווה שהצעתי לעיל תהיה שימושית לאנשים הבאים שיסעו לאזור ויחפשו אינפורמציה רלוונטית בפורום.

פורסם

אתה נשמע כמו האקסית שלי "מה הבעיה? אתה יודע טוב מאוד מה הבעיה..." :-P

אתה לא צריך לשכנע, פשוט תסביר, אולי אני מפספס משהו.

• תוכן חדש...