Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע סיאט איביזה ספורט ואני רוצה לעבור לרכב גדול וחזק יותר .

יש כמה רכבים שנראו לי מתאימים: אלפא רומיאו 159, סקודה סופרב, שברולט מליבו .

כולם בערך באותם השנים 2008-2010

תודה לעוזרים .

פורסם

תמחק את המאליבו.

בין האלפא לסופרב אני בעד האפלא כמובן :lol:

גם אין לה את הDSG ושות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לאלפא 2.2 יש סלספיד שהוא פחות נוח לשימוש מה-DSG, ההחלפות גסות ואיטיות יותר ואין סיוע לזינוק בעליה.

אם הוא נוסע הרבה מחוץ לעיר מאליבו היא בחירה טובה. מדובר במכונית נוחה, מרווחת ומאוד מאוד שקטה (חלונות בזיגוג כפולה). השיוט בה נעים ביותר.

פורסם

לפותח השרשור,

האם טויוטה אוונסיס או הונדה אקורד יכולות להיות אופציה? לחבר טוב מהעבודה הייתה טויוטה אוונסיס שנת 2009 שהחליף לא מזמן (הוא היה יד ראשונה), הוא מאוד היה מרוצה ממנה מכל הבחינות וגם מבחינת עלויות דלק, הוא טוען שהרכב לא צורך הרבה דלק.

פורסם
יש לי כרגע סיאט איביזה ספורט ואני רוצה לעבור לרכב גדול וחזק יותר .

יש כמה רכבים שנראו לי מתאימים: אלפא רומיאו 159, סקודה סופרב, שברולט מליבו .

כולם בערך באותם השנים 2008-2010

תודה לעוזרים .

במקומך לא הייתי הולך על אף אחת מהן, ממליץ לך על קאמרי הרבה יותר טובה מכל מה שכתבת פה.

• תוכן חדש...