Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע עשיתי טיפול לרכב בו החליפו הכל מסנני אויר הכל . פתאום היום התחיל לצאת לי ריח רקוב כזה של ביצה סרוחה מהמזגן הריח נעלם כשאני נוסע מהר אבל ברגע שעוצר ברמזור חוזר בכל הכוח. מה זה יש מושג ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אני חושב שאתה מריח את הממיר הקטליטי שלך

מתי שיש את הריח צא המרכב וגש לפתח אגזוז מאחור האם זה אותו ריח ?

פורסם

אף פעם לא היה לי דבר כזה מה אני עושה ?

אני אבדוק זאת מחר

פורסם
ריח של גופרית מהאגזוז. כוון את המזגן על אוויר פנימי ולא חיצוני.

לכוון את המזגן לסירקולציה פנימית זה ממש לא פתרון!

אם יש ריח כזה, ישנה בעיה שצריך לבדוק מהיכן היא מגיעה.

במצב נורמלי, לא אמור להיות ריח בלי קשר למצב פתחי האיוורור.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

האם הוחלפו הספוגים שמובילים את האויר לכוון תא הנוסעים?אחר כל נסיעה עם המזגן דולק לפניי כיבוי המנוע מומלץ לכבות את המזגן ולתת למנוע לעבוד עוד דקה דקה וחצי,לפעמים זה הגורם לרייח ,בהנחה שאיין משו אחר .

עופר בן צבי

פורסם

אם הריח מופיע רק בהפעלת המזגן הוא מגיע כנראה מהיחידה הפנימית . יש מקרים של הופעת בקטריות על המאייד ובאמת יש להן ריח שמזכיר

ביצים סרוחות. יש ספרי שמרססים מאחורי מסנן המזגן לכיוון המאייד. הספרי הזה נקרא מחסל בקטריות , הוא מנקה את המאייד הורג את הבקטריות

ומבשם את האויר. החלף גם את מסנן האויר של המזגן אם לא החליפו.

( כל מזגניסט שמכבד את עצמו מחזיק את הספרי הזה)

פורסם

תודה רבה חברים האותו בדיוק לפני שבוע עבר טיפול של 120 אלף לא יודע מה הבעיה שילמתי 4500 ש"ח

פורסם

שבטיפול מן הראוי בימיטוחד בכזה גדול

אז החליפו את כל המסננים ואת כל הפילטרים

פורסם

הסבירו לך כבר שכנראה הבעיה היא הופעת בקטריות ביחידה הפנימית של המזגן, ביניהן המאייד. החלפת פילטר לא תפתור את העניין.

יש כל מיני דרכים לטפל בזה- על הראשונה והפשוטה ביותר המליץ לך בעל מקצוע מוערך מאם הדרך. הייתי מתחיל מזה.

פורסם

חברים תודה להמלצות של כולם אתמול בלילה התחיל לי הריח שוב.

לאחר בדיקה שוב נזכרתי ושמתי לב כי הריח מופע בעמידת הרכב ולא נסיעה וגם לאחר שהאוטו נוסע טיפה.

בכל אופן כשהגעתי הביתה שמתי לב לריח חריף של הסירחון וגם ליד המפנסים עברו אדים

פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב כי יוצאים לי הדים מהמצבר כאילו יש חור בחלק הצדדי בחלק העליון ויוצאים אדים מאוד חמים ומריחים ממנו. כאילו פתחו ושחכו לסגור בורג. בכל אופן מה עושים עכשיו . המצבר היה בסדר עד הטיפול לפני שבועיים ששם כתבו לי לעקוב אחרי המצבר.

פורסם
חברים תודה להמלצות של כולם אתמול בלילה התחיל לי הריח שוב.

לאחר בדיקה שוב נזכרתי ושמתי לב כי הריח מופע בעמידת הרכב ולא נסיעה וגם לאחר שהאוטו נוסע טיפה.

בכל אופן כשהגעתי הביתה שמתי לב לריח חריף של הסירחון וגם ליד המפנסים עברו אדים

פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב כי יוצאים לי הדים מהמצבר כאילו יש חור בחלק הצדדי בחלק העליון ויוצאים אדים מאוד חמים ומריחים ממנו. כאילו פתחו ושחכו לסגור בורג. בכל אופן מה עושים עכשיו . המצבר היה בסדר עד הטיפול לפני שבועיים ששם כתבו לי לעקוב אחרי המצבר.

בכל מקרה פתחתי את המכסה מנוע היום ובדקתי שוב ניתקתי את המצבר וגיליתי שלא היה לי מים במצבר עצמו ולמזלי לאבא היו מים מזוקקים מיוחדים למצבר אז מילאתי. וכרגע הריח נעלם ואין מה שכן

מהחור ההוא שציינתי מקודם בצד של המצבר בחלק העליון קיים חור שנשפך משם מעט מים. כנראה שמילאנו יותר מידי . השאלה רק האם היא אמורה להיות קיימת כי דיקפקתי מעט וראיתי מצבר דומה שהחור הזה סתום שם

פורסם

עכשיו לאחר פירוק המצבר מילוי והרכבה חוזרת יש לי פתאום בעיה אם החלונות הם לא יורדים אוטומטית לבד

ונעיל הרכב לפעמים 2 חלונות נפתחים ולפעמים כל ה 4 אבל בנעילה הם לא עולים חזרה

כאילו החשמל של הרכב נדפק יש תשובה ? פתרון?

• תוכן חדש...