Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

htc one m8 או גלאקסי 5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מתכוון לקניות היום סמארטפון חדש. כיום אצלי גלאקסי 3 עם מסך מנופץ.

ברצוני לקנות מכשיר שיהווה כמה שיותר שדרוג משמעותי. עמידות במים אבק לא רלוונטי לי כנל גם מצלמה.

חשוב לי שיהיה סוס עבודה חזק (אני עובד עם המכשיר), סוללה שתחזיק יום שלם לפחות, וממשק משתמש כמה שיותר נוח לשימוש.

אשמי לשמוע את דעותיכם.

תודה.

פורסם

מצלמה- פותח השרשור אמר שזה לא רלוונטי

חריץ הרחבה- תלוי למי. אני הסתדרתי מעולה עם 16 גיגה.

ביצועים- היה לי נקסוס 5, וראיתי איך המוטו גי עובד - בפעולות בסיסיות(דפדפן, אפליקציות) לא ראיתי שוני משמעותי במהירות.

מסך- הבדל בין 1080P לבין 720P רואים רק כששני המסכים זה ליד זה, וגם אז צריך לבדוק טוב.

רמקולים- אצל ה-HTC הרמקולים באמת מעולם אחר, אצל כול השאר? לא יותר מדי טובים.

פורסם

למישהי שאני מכיר יש גלקסי חמש, אחרי שהיה לה שלוש. בגדול היא לא מרוצה מהמכשיר,

גם בגלל זמן סוללה לא ארוך, ובשימוש אינטנסיבי הוא מתחמם מאוד.

לה ספציפית גם יש תקלה במכשיר שמידי פעם לא שומעים את מי שמדבר, אלא אם מדברים

ברמקול או באוזניה.

פורסם

בתור מכור לאייפון אני יכול להגיד שה-htc מכשיר מרשים מאוד ואיכותי. חשוב לקחת בחשבון שבארץ לא כל כך מצליחים לתקן את התקלות שלו וכשהן מתחילטת, הן לא מסתיימות.

פורסם

לא מכיר ממש את הHTC, רק יכול להוסיף לדיון בנושא הגלקסי שכל מי שאני מכיר שקנה את הגלקסי 5 (ביניהם- אבא שלי, חובב גלקסי\נוט) מאוד מאוד מאוכזב. בימים הראשונים אתה מרגיש אלוהי עם המכשיר ואחרי כמה שבועות לא מסתדרים איתו. לא אחד ולא שתיים אמרו לי את אותם הדברים.

תודה רבה- אני אשאר עם האייפון 5S שלי, שגם בעוד שנה יהיה מהיר, איכותי וחזק. שלא כמו הגלקסי וכל המכשירים אנדרואיד מחזיקים רק שנה ואחר כך לפח.

ומי שחושב שאני טועה, מוזמן לבדוק את הדברים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מצלמה- פותח השרשור אמר שזה לא רלוונטי

חריץ הרחבה- תלוי למי. אני הסתדרתי מעולה עם 16 גיגה.

ביצועים- היה לי נקסוס 5, וראיתי איך המוטו גי עובד - בפעולות בסיסיות(דפדפן, אפליקציות) לא ראיתי שוני משמעותי במהירות.

מסך- הבדל בין 1080P לבין 720P רואים רק כששני המסכים זה ליד זה, וגם אז צריך לבדוק טוב.

רמקולים- אצל ה-HTC הרמקולים באמת מעולם אחר, אצל כול השאר? לא יותר מדי טובים.

תלוי. בטאבלט למשל אני מצטער שלא קניתי 32 ג'יגה, בטלפון פחות אכפת לי. לגבי ביצועים, איני מסכים, בעיקר בכל מה שקשור בדפדפן בדפים מעט מורכבים. אני מחזיק לידי גם את המוטו וגם HTC ONE והיה לי למספר ימים גם את ה M8. העבודה חלקה ונעימה בהרבה. זה לא אומר שהמוטו לא מכשיר מצויין, להפך, אלא זה גם לא אומר שמשלמים עוד 1500 ש"ח למכשיר דגל על כלום.

אותו דבר לגבי המסך. מספיק לפתוח את הדף הראשי של YNET לא בגרסת המובייל, כדי לראות את ההבדל בין המסכים. במסך החד של ה HTC ONE כאשר מקטינים את הדף כדי לראות הרבה תוכן הפונטים הקטנים קריאים בקלות בעוד במסך של המוטו בקושי.

שלא תבין לא נכון, אני ממליץ לכל מי שלא משתמש כבד לרכוש מוטו G, אבל יש יתרונות למכשירים מסוימים כאשר הם מאוד בולטים לפעמים.

דבר נוסף ששכחתי להזכיר שאין למוטו אבל יש למכשירי דגל אחרים - עריסות מקוריות לרכב שמותאמות למכשיר.

פורסם

לי יש את הגלקסי 5 ואני מבסוט ממנו לאללה (החליף גלקסי 3, שהחליף אייפון).

מבחינת סוללה אני לא מכיר מכשיר שבכלל מתקרב אליו, 2800mah אני כל היום מתעסק איתו, קרה לי פעם אחת שהעברתי אותו למצב חיסכון (המכשיר עובר למצב מוגבל, בשחור לבן, מריץ שישה אפליקציות שנבחרו מראש בלבד, והסוללה לא נגמרת), וניתנת להחלפה.

מבחינת מהירות, הוא מעולה ואני משחק בו לא מעט.

מבחינת הגודל שיכול להרתיע, יש לו פונ' כזו של הפעלה ביד אחת, ממש בקלי קלות (החלקה זריזה על המסך והמסך מקטין את עצמו לגודל של מסך אייפון בערך ככה ניתן לעבוד עם יד אחת בקלות).

המסך עצמו- מעולה, גדול וקריא בשמש, שימושי מאד לגלישה ברשת וכו'

בכל אופן אני ממש מבסוט ממנו, וממליץ בחום.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

מביניהם יש לי הרבה נסיון עם HTC ולכן אני נוטה לטובתו, כרגע אני עם ה M7 שהוא מכשיר לא פחות ממעולה מכל בחינה, גם המצלמה מצויינת (אם אתה מחפש SLR תקנה כזו).

היה לי גלקסי 4 תחליפי לתקופה והתחרפנתי מהסיוט שהמכשיר הזה הביא לי + האיטיות והתחממות, שלא לדבר על הסוללה הגרועה.

מבחינת איכות חומרים מסך וכו' - HTC, מבחינת ממשק - מאוד HTC, הממשק של גלקסי 5 מעצבן ואדיש לפעמים, המון לאגים (אתה יכול לבדוק ביוטוב השוואות).

בכל מקרה אף מכשיר מאלו ל מצדיק מחיר של 3500 ש"ח הזויים! ממליץ לך להמתין מעט ולרכוש כשירד המחיר או לקנות מכשיר כגון LG G2 שנכון הרגע אחד המכשירים הטובים שיש, או נקסוס 5, או NOTE 3 שעדיף על ה גלקסי 5!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...