Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה: היום מחיר סופר לנסר 97 240קמ.

לאחר כמה שעות הקונה מתקשר אליי ואומר לי הלך לו המנוע. הוא הסביר את עצמו ואמר שהרכב מניע אבל לא זז מהמקום ויש רעשים חזקים מהמנוע. מה יכולה להיות התקלה ומה אני אמור לעשות במצב כזה? הוא הציע להוריד סכום סימלי מהמחיר של הרכב למען הטיפול של המנוע כביכול.

מה אני כמוכר הרכב אמור לעשות במצב כזה ומה היא התקלה שיכולה לנבוע מהסימפטומים שהוא אמר?

פורסם

אם לפני המכירה של הרכב הכל היה תקין והיית מספיק הגון ישר ואמיתי עם הקונה בכל הנוגע להיסטוריית הרכב אז אין לך שום חלק ואשמה בכך. הקונה היה צריך לבצע בדיקה לרכב ואם לא ביצע זו דיי הבעיה שלו. בכל מיקרה לגבי מה קורה עם הרכב עכשיו צריך לשמוע אולי תקלה פיתאומית שלא קשורה כלל למנוע והוא סתם נלחץ וקובע מנוע.

פורסם

הי,

היה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים כשמכרנו את הרכב של אחותי.

הבחור הגיע ביום שישי אחד, ראה את הרכב עשינו סיבוב בשכונה ואחרי שהסכמנו על מחיר פשוט הלכנו לדואר ועשינו העברת בעלות.(לא בוצעה בדיקה במכון או מוסך כל שהוא).

אחרי שבוע אני מקבל ממנו טלפון שהרכב במוסף בגלל נזילת שמן חזקה! ושאני דפקתי אותו והוא הולך לתבוע אותי!

כמובן לא נלחצתי ואמרתי לו שאצה יכול לתבוע אותי אתה פשוט צא מטומטם!

לפי דעתי (אולי גם לפי החוק) ברגע שעושים העברת בעלות ובמידה שלא עשינו איזה שהוא זכרון דברים בו אני מתחייב שמצב של הרכב תקין האחריות עוברת על הקונה.

פורסם

כשמוכרים רכב ראשית כל לפני מסירת הרכב לעשות העברת בעלות.

בנוסף, כדאי מאוד לרשום* בין היתר כי הרכב נמכר במצבו כפי שהוא AS_IS , הקונה בדק את הרכב בעצמו/ב____ ומצא אותו מתאים לצרכיו ומוותר בזאת מראש באופן בלתי חוזר על טענה שהיא בקשר לעסקה הזו.

*אין באמור לעי"ל להחליף ייעוץ מקצועי של עו"ד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שיטה ידועה של סוחרי רכב "שיטת המצליח" קונים רכב ואז לאחר זמן קצר מתקשרים לאיים בתואנה כל שהיא

בתקווה להוציא עוד כסף מהמוכר ,אל תפול בפח רוצה לתבוע בתביעות קטנות.? שיתבע.!

פורסם

בנאדם לא יכול לקנות רכב להרוס אותו אחרי יום ואז לבוא למוכר בטענות, אתה לא חייב לו כלום.

אל תיתן לו לו להפעיל עליך כל מיני מניפולציות שאתה חייב לו משהו, קיבלת את הכסף העברתם בעלות פה נגמר הסיפור.

אני לא יודע אם עשיתם זכרון דברים שבו אתה מתחייב לפיצוי במידה ויקרה דבר כזה, ואם הוא בדק את הרכב אבל זה כבר לא משנה.

פורסם
....

לאחר כמה שעות הקונה מתקשר אליי ואומר לי הלך לו המנוע.

איך הוא החליט שהלך מנוע? הוא כבר הספיק להגיע למוסך ,לקבל דיאגנוזה , הצעת מחיר , ולחזור אליך ???

נשמע לי מופרך / שיטת מצליח להוציא ממך כמה ג'ובות ....

פורסם

אם הוא קנה ממך את הרכב ללא בדיקה ,והרכב ניבדק על ידו והכול היה לשביעות רצונו ,הוא יכול רק לחפש אותך באפריקה

אל תרחם עליו ושזה לא יהיה על המצפון שלך .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...