Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול מאוד להיות שנפלת על סט שהיה לא ממש שמור כי הסט ATP3 שלי מעל 8 שנים בשימוש ללא דופי, אפס תקלות ואיכות צליל מצויינת.

אגב, היו לי את ההרמן קרדן- האלטק היו בפירוש טובים יותר, מספיק טובים כדי לגרום לי למכור אותם ולהישאר עם האלטק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלטק ATP3 שיגע אותי שהצליל לא זהה ב2 הסטלייטים, קראתי עליהם ובאמת מצאתי איזה אתר ישן שהיה כתוב בו שבצד אחד יש איזה טוויטר כלשהו ובשני אין, הדגם השני של אלטק שהיה לי vs2421 נשמע אותו דבר רק בלי הבעיה הזאת, ועם בעיות אחרות.

ההארמן קרדון נשמעו הרבה יותר טוב, כמו שמגלים פתאום צלילים חדשים ששמים אוזניות טובות, אין להם באגים כאלה והם כמובן נראים פי כמה יותר טוב (הם ממש קישוט..)

אבל בוא לא נגנוב את השרשור :) רק רציתי לאזן בשביל מי שיחפש על הATP3 האלה כי אני הקשבתי לכל ההמלצות האלה עליהם ולא מבין מאיפה הם באו. הם סתם רמקולים של 300 שקל שאין מאיפה להשיג כבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

באמת שאני לא מבין (וגם לא הבנתי בזמנו) את ההמלצות הגורפות על ה ATP3. הם היו רמקולים של אומצה אומצה ותו לא. גם ה JBL וההרמן קרדון המעוצבים נשמעו פח, אנשים שילמו על מותג ועיצוב וזו הייתה מערכת מזעזעת מבחינת הצליל שיצא ממנה.

משנת 2008 שורץ לי על השולחן ה"דגם המחליף" של ה ATP3, ה VS2421. גם הסט הזה רחוק מלהצטיין אבל הוא נותן תוצאה סבבה לגמריי ובטח שעדיפה על ה ATP3. המחלות שמלוות אותו מהיום הראשון עדיין קיימות (מגע בעייתי בכפתור הווליום, רעש סטטי קבוע ו"פיקפוקים" כשנכנסת שיחה לנוקיה העתיק שלי) אבל חוץ מזה באמת שזה אחלה סט.

אם כבר סטים 2.1 משומשים הייתי מנסה למצוא סטים של ימאהה או Cambridge Soundworks* מאמצע-סוף שנות ה 90 העליזות. כנער מתבגר הם זכורים לי מאוד לטובה.

איתמר

* צחוק צחוק, לפני מספר חודשים ראיתי סט כזה חדש (!!!) בקרטון דהוי בחנות מחשבים בבאר שבע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא מפריע לך בדירת 40 מטר לשים כאלה רמקולים ענקיים כמו C6 או C7?

גם ציינת צפייה בסרטים, מה שלא יהיה אופטימלי בכלל עם רמקולים של מחשב בהרכב של 2 או 2.1 (מרחוק שומעים בעיקר באסים ולא דיבור, זה נהיה טוב לסרטים רק אם הטלוויזיה והרמקולים של המחשב עובדים בו זמנית, והטלוויזה מפצה על הצלילים הגבוהים, אבל זה לא כזה איכותי ולא נוח לשלוט על העוצמות של 2 המכשירים)

היתה פה המלצה לATP3, גם אני ראיתי את ההמלצות עליהם מאז שהם עוד נמכרו וקניתי כאלה משומשים לפני כשנה וחצי אבל הם בכלל לא נשמעו יותר טוב לעומת דגם מודרני של ALTEC שהיה לי ונשמעו זוועה לעומת herman kerdon שקניתי אחרכך ב600 שקל, חדשים. וגם היו בעיות עם הכבלים הישנים (שאי אפשר להחליף) תמיד צד אחד היה מפסיק לעבוד עד שהייתי משחק עם זה, ואין שלט כמובן אז לא נוח לסרטים. אז רמקולים כאלה משומשים זה לא מציאה.

לפי דעתי תקנה מערכת 5.1 של מחשב, משהו של לוג'יטק למשל יש להם כאלה טובות. את הרמקולים תתלה ככה שלא יתבזבז שום שטח. לסרט זה ישמע מעולה ולמוזיקה זה יפעיל את הקדמיים וישמע טוב גם.

או אופציה שניה - משהו 5.1 זול יותר לטלוויזיה וההרמן קרדון או אלטק 2.1 טובים למחשב למוזיקה.

את האמת שלא כ"כ מפריע , כרגע אני משתמש רק בסאונד של הטלויזיה עצמה ככה שמפונק אני לא, אבל הבנתי שהרמקולים הנ"ל כ"כ טובים שהסאונד שיוצא מהם מזכיר מוניטורים.

אני לא מחפש 5.1 כי אני לא מחפש סראונד, אולי סאב וגם זה לא בטוח, אני רוצה רק איכות סאונד (איכות על פני כמות), כמובן שרוב הזמן הם יחוברו לטלויזיה אבל בעקרון לשמיעת מוזיקה, הסרטים זה אקסטרה ואני מסתפק כרגע גם ברמקול של הטלויזיה :p

צירפתי תמונות על האיזור שבו זה הולך לשבת, לא על השולחן אלא ליד הטלויזיה כנראה במעמד שאני אקנה בשביל למקם את הרמקולים.

עדיף שלא יהיו על הרצפה לא?

נ.ב אל תתייחסו לבלאגן - אני רווק :)

20140510_183638.jpg

20140510_183742.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

הבחירה שלך תכלס צריכה להיות בין ה 6C ל 7C. חבר שלי סקר אותם עבור HWZone (ממליץ בחום לקרוא את הסקירות) והעדיף דווקא את ה 6C להאזנה קריטית.

כמובן שאם חלל ההאזנה הולך להיות בסלון, אז ה 7C יהיו עדיפים.

פורסם

קראתי את הביקורות שהוא כתב ב HWZONE - ביקורת מעולה, בגלל זה החלטתי ללכת על ה 7C אז אני כנראה אקנה מחר או מחרתיים דרך KSP/IVORY - אלא אם יש למישהו המלצה על חנות אחרת? 790 ש"ח המחיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

ALTEC הם רמקולים מעולים. אבל @@ הדגמים שיוצרו בשנות ה90.

לפני שהחברה הפכה למותג סיני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טוב אז לאחר הכל השתכנעתי לקנות את ה SOLO 7C, אתמול רכשתי דרך KSP, הרכבתי ושמעתי בקטנה, על פניו עושים רושם של רמקולים רציניים מספיקים בהחלט לסביבה שלי ושומעים בהם מצויין (אני אבנה מעמד קטן מעץ לכל רמקול לשים אותם עליהם), ממה שהבנתי כדי לשפר את האיכות עלי לעשות BURN IN - זהו מושג שאני בד"כ עושה באוזניות, לגבי רמקולים, אני צריך להפעיל אותם במשך יום שלם??

נ.ב - למי שרוצה לקנות כאלו, הקופסה ענקית וכבדה, אז אם אתם רוצים לקחת את זה קצת ברגל עדיף שתחנו קרוב לחנות, אני סבלתי מרחק של 100+- מטר כשאין לי ממש אחיזה לתפיסה של הקופסה, נתפסו לי כל השרירים בזרועות :p

Opel Adam S 2017

פורסם

מתלבש על השרשור. מה ההבדל בין הרמקולים שהוצעו כאן שהם ייעודיים למחשב לבין רמקולים מדפיים רגילים? האם הרמקולים למחשב כוללים הגברה בתוכם?

פורסם

כן, בדיוק. רמקולים מדפיים גם לרוב גדולים יותר מסט רמקולים למחשב (בטח אם הם בתוצרת 2.1 קומפקטית).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר.

אני באותו מצב של פותח השרשור (תקציב קצת יותר גדול). צריך רמקולים ל90% מוסיקה (נגן, מחשב) ומעט סרטים (חיבור לטלוויזיה). הייתי בחנות והוצע לי לקנות מערכת סטריאו של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831327

חשוב לציין שאני לא צריך את התושבת לאייפון או את הCD.

האם יש מקום להשוואה בין סטריאו כזה לרמקולים למחשב שהוצעו כאן כמו SOLO 7C?

תודה

פורסם (נערך)
תודה איתמר.

אני באותו מצב של פותח השרשור (תקציב קצת יותר גדול). צריך רמקולים ל90% מוסיקה (נגן, מחשב) ומעט סרטים (חיבור לטלוויזיה). הייתי בחנות והוצע לי לקנות מערכת סטריאו של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831327

חשוב לציין שאני לא צריך את התושבת לאייפון או את הCD.

האם יש מקום להשוואה בין סטריאו כזה לרמקולים למחשב שהוצעו כאן כמו SOLO 7C?

תודה

אין תחליף להאזנה.

אני לא אוהב מערכות סטריאו כאלו. תמיד אני מרגיש שאני משלם על דברים שאין לי בהם שימוש.

אתה לא צריך תושבת? אתה עדיין משלם עליה.

נגן דיסקים? אותו דבר.

מבין שני אלו הייתי הולך על הסולו, משלושה טעמים עיקריים.

* מה לפנסוניק ולסאונד? חברה שידה בכל.

* החנויות שמוכרות את המערכת הזו הן חנויות שבינן לבין התמחות אין כלום. וזה משליך על המוצר.

* השקעה מוגזמת בעיצוב בפנסוניק, וזה גם הסעיף עליו מפרטים הכי הרבה בכל מבחן. עיצוב. תקנה פרחים, יותר יפה.

אז בהתחשב בעובדה שמחירם חצי, Solo it is.

אבל שוב, הציעו לך אותם בחנות?

תבקש לשמוע.

את הסולו גם.

עריכה -

שים לב שיש הבדל משמעותי בגודל, כשהסולו גבוהים פי 2, רחבים פי 2 ושוקלים פי ארבע.

ברור שזה לא בהכרח אומר משהו, אבל נקודה למחשבה...

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה על התגובה.

שמעתי בחנות את הפנסוניק, נשמעת טוב מאוד יחסית למחיר שלה. את הסולו אין להם לכן אין לי למה להשוות.

אני יודע שבמחיר משוקלל מחיר הדיסק, התושבת והעיצוב שהם לא חשובים לי, ולכן שאלתי האם בקניית רמקולים כמו הסולו אני שומר על אותה איכות סאונד במחיר יותר קטן.

אמרו לי שברמקולים גודל לא קובע. לא יודע אם זה נכון במקרה הזה.

• תוכן חדש...