Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא רנו סניק 2005 מנוע 2.0 רמת איבזור פריבילג'. במקור הגיע עם רדיו דיסק מקורי ושליטה מההגה.

קניתי את הרכב כשמותקן בו רדיו דיסק PIONEER אשר הותקן ע"י הבעלים הקודמים כי הרדיו המקורי לא קורא דיסקים MP3. הפיוניר לא נראה טוב מבחינת העיצוב בתא הנוסעים וגם לא ניתן היה לשלוט עליו ע"י הכפתורים בהגה. חלק מלוח השעונים שאמור להציג מידע מהרדיו פשוט לא תיקשר עם הפיוניר והיה חשוך.

עם הרכב קיבלתי גם את הרדיו המקורי.

הזמנתי מאיביי סוג של מתאם אשר מתחבר לרדיו המקורי, לקונקטור של הצ'יינג'ר. המתאם "עובד" על הרדיו המקורי וגורם לו לחשוב שמחובר אליו צ'יינג'ר.

היתרונות: רדיו מקורי אשר מתחבר עם העיצוב של הדשבורד, שליטה מההגה עובדת וכל המידע של הרדיו מופיע על לוח השעונים ולא על הרדיו עצמו. כך לא מורידים את העיניים מהכביש.

החיסרון היחיד: בתוך כונן ה UBS צריך לקרוא לתיקיות בשם DC01, DC02, CD03..... ולא בשמות אחרים. לי בכל אופן זה לא ממש מפריע. את שמות השירים לא צריך לשנות.

את המתאם קניתי באיביי והוא עלה לי כ 320 שקלים כולל משלוח. הערכה כללה גם מוטות לשליפת הרדיו המקורי. זה המוכר:

http://www.ebay.com/itm/250834498791?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

הרדיו המקורי מוגן בקוד וכל פעם שמנתקים מצבר או מפרקים אותו צריך להכניס את הקוד. את הקוד ניתן לקבל במוסך מורשה יבואן או באפליקציה חינמית:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileone.radiocodegen

ניתן לתמונות לדבר :wink:

20140426_105153.jpg

20140426_105752.jpg

20140426_105854.jpg

20140426_110347.jpg

20140426_110356.jpg

פורסם

גם אני חשבתי על מתאם כזה למונדאו שלי, איך הוא מבחינת איכות בנייה?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כל הכבוד על השיתוף והתיעוד.

יש לי מתאם כזה בדיוק כבר כשנה וחצי, גם בתא הכפפות, ועובד מצויין, בהחלט מומלץ לכל מי שיש לו במערכת שליטה על צ'יינג'ר ולא רוצה להוציא הון על החלפת מערכת קיימת.

תהנה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי

יש לי רנו מגאן. פירקתי את הרדיו כדי לשחרר דיסק שנתקע לי כשהרכבתי חזרה נדרשתי להקיש קוד. הקשתי את הקוד (מתוך הזיכרון) אך הוא לא מסיים את המשימה . הספרה האחרונה תמיד מהבהבת לי. האם יש פעולה שנדרשים לעשות לאחר הקשת הקוד על מנת שיאתחל את המערכת?

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

האם חוץ מהזנת הקוד בן 4 ספרות צריך לעשות עוד משהו כדי שהקוד ייקלט? הזנתי את הקוד אך הספרה האחרונה ממשיכה להבהב כיאלו הקוד לא נקלט

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• תוכן חדש...