Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , קניתי רכב מאדם פרטי - אני יד 2 . ברשיון הרכב שלו רשום רישום קודם : החכר , בעלים קודמים : 1 . ברשיון הרכב שלי רשום גם כן בעלים קודמים : 1.

הקונה רכש מחברת אלבר את הרכב שאותו השכיר / חכר מהיום הראשון.

לפני שבוע בתאונה האוטו הלך "טוטללוס" . כמה % צריך להפחית משווי הרכב בעקבות הליסינג ?

איך אני אמורה לדעת באיזו עיסקה הרכב ..ליסינג מימוני, תפעולי ..?

חברת אלבר הסכימה להעביר אלי מסמך יחיד שאומר שהרכב שבנדון היה בבעלות חברת "אלבר שרותי מימונית בע"מ", מתאריך _____ עד לתאריך ____ , והוחכר על ידינו ללקוח פרטי לשימוש נהג יחיד.

תודה רבה !

פורסם

משהו כאן לא מסתדר, לא יכול להיות שברשיון של שניכם רשום 1 בעלים קודמים.

פני אליהם שוב בדרישה שיבהירו את העניין- בכל מקרה חברת הביטוח תדרוש זאת (או שתדרוש את ההפחתה הגבוה יותר).

בכל מקרה- אם את אכן מקבלת את שווי הרכב בקיזוז אחוזי ההפחתה עקב עברו של הרכב- דרשי גם את ההפחתה השנתית בפרמיית הביטוח ששילמת* מספר השנים שאת מבוטחת אצלהם. מן הסתם לא ירוצו להחזיר לך אבל אל תוותרי!

פורסם

תודה על המענה המהיר. לפי מה שבדקתי זה הגיוני מכיוון שכשרוכשים מחברת ליסינג את הרכב היד לא עולה מספר . לדוגמה מישהו עשה ליסינג מימוני , הרכב בהתחלה בבעלות חברת הליסינג ולאחר מכן עובר בעלות , אבל היד נשארת יד 1.

והאם

את ההפחתה השנתית בפרמיית הביטוח * מספר השנים אני אמורה לקבל בכל מקרה של הפחתה בעקבות ליסינג כלשהו?

פורסם
תודה על המענה המהיר. לפי מה שבדקתי זה הגיוני מכיוון שכשרוכשים מחברת ליסינג את הרכב היד לא עולה מספר . לדוגמה מישהו עשה ליסינג מימוני , הרכב בהתחלה בבעלות חברת הליסינג ולאחר מכן עובר בעלות , אבל היד נשארת יד 1.

והאם

את ההפחתה השנתית בפרמיית הביטוח * מספר השנים אני אמורה לקבל בכל מקרה של הפחתה בעקבות ליסינג כלשהו?

בעיקרון- מלכתחילה סוכן הביטוח אמור לבדוק את עבר הרכב ולכתוב פוליסה לפי עברו הספציפי, מה שמשפיע ישירות גם על גובה הפרמיה שאת משלמת.

בפועל- רובם יעדיפו לבטח אותך על מחירון מלא, כך ברוב המקרים (כשאין תביעות והפוליסה מסתיימת בצורה רגילה) הם מרוויחים את ההפרש, וגם אם יש תביעה בה יש התייחסות למחירון הרכב- (גניבה/ אובדן גמור/ אובדן להלכה) רוב האנשים לא מודעים לפרט הזה ולא ידרשו את ההפרש.

אותי זה פשוט מעצבן- הונאה בסדר גודל ענקי של חברות רציניות :evil:

פורסם

1. קנית כנראה מסוחר רכב מורשה.

האם ברשיון הרכב שלו הופיע "הפקדת סוחר"?

2. אתה כמובן תנסה לקבל מהביטוח לפי ההפחתה הנמוכה יותר...

3. botzek טועה ומטעה. הפרמיה בביטוח מקיף לא תלויה בעבר הרכב.

רק התשלום במקרה טוטל לוס/גניבה.

זה עובד לשני הכיוונים.

ברכב עם ק"מ נמוך/יד נמוכה וכו' - בעל הרכב "מרוויח".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה עובד לשני הכיוונים.

אפשר הסבר מפורט יותר?

פורסם

זה עובד לשני הכיוונים.

"עובד לשני הכיוונים" זה בדיוק מה שאני אמרתי. איך בדיוק בעל הרכב מרוויח ממצב של פות"ש?

פורסם

במצבו ברור שמפסיד.

אבל בעל רכב יד ראשונה ק"מ נמוך יקבל מעל המחירון היבש למרות ששילם אותו דבר בדיוק.

פורסם

בדיוק בגלל זה - זה לא הגיוני.

אומנם בפועל זה לא קורה אבל הפוליסה תלויה בעיקר במחיר הרכב לפי מחירון. לכן עברו משפיע על הפוליסה ובדיעבד ניתן לדרוש החזר יחסי.

זכור לי בעבר מקרה בו מישהו בפורום תבע במקרה כזה, אנסה לחפש ולהעלות.

פורסם

החזר יחסי אין מצב.

החיים הם לא רק טוטל לוס, במצב של נזק חלקי עלויות התיקון יהיו זהות בלי תלות בהפרשי ידיים/ק"מ/עבר בליסינג וכו'.

אם כבר אז יותר בקלות יהיה טוטל לוס מה שאמור לייקר את הפוליסה.

• תוכן חדש...