Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 75 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף חדש, פתוח להצעות בגזרת יד שנייה אם יש משהו מעניין.

דרישות ואופי שימוש:

1) רוב הזמן יסעו בו 2 אנשים בו זמנית, לעיתים 4 ובמקרים ממש נדירים 5.

2) יסע כל יום ירושלים-תל אביב הולך חזור

3) חייב להיות ידני

4) צריך שיחזיק לאורך זמן, אין שום כוונה למכור אותו. 10 שנים ומעלה..

5) מהנה לנהיגה. רכב שמתאים לנהג מנוסה שמעריך חווית נהיגה טובה. הגה טוב, אחיזת כביש, כוח וכו'

6) עדיפות לרכב שניתן לבצע בו טיפולים ותיקונים באופן עצמאי (שיהיה כמה שיותר פשוט מתחת למכסה מנוע)

7) אמינות וצריכת דלק סבירה

פורסם

I20 ידנית,פוקוס,פיאסטה ידנית (אולי בתוספת של 2-3 אלפיות... ),בדוק אם יש מבצע על סיאט איביזה.

מבין אלו הI20 תהיה הפשוטה ביותר לתחזוקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי איביזה 1.4 ידנית ממבצע 2011 (עלתה לכביש ב 01/2012)

עונה על כל הדרישות שלך.

אוטו שפשוט מהנה לנהיגה ובו זמנית לא קורע את הכיס בהוצאות מיותרות. צריכת דלק ממוצעת של 1:14 גם כשלוחצים.

ב 75, אתה אפילו יכול להתקין גאנטים עלוקה וקודנית וגם צבע מיטלי :)

ממליץ בחום במיוחד אם תקח אחת משומשת בת שנה/שנתיים ב10K פחות.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
יש לי איביזה 1.4 ידנית ממבצע 2011 (עלתה לכביש ב 01/2012)

עונה על כל הדרישות שלך.

אוטו שפשוט מהנה לנהיגה ובו זמנית לא קורע את הכיס בהוצאות מיותרות. צריכת דלק ממוצעת של 1:14 גם כשלוחצים.

ב 75, אתה אפילו יכול להתקין גאנטים עלוקה וקודנית וגם צבע מיטלי :)

ממליץ בחום במיוחד אם תקח אחת משומשת בת שנה/שנתיים ב10K פחות.

מצטרף .. ב75 קיבלתי אותה עם גג פנוראמי, איתוראן,חיישני חנייה, צבע מיטלי,אגרה ופול טנק.

פורסם

למרות הרצון לחסוך עדיין לא ברור לי הדחף לבצע תיקונים וטיפולים באופן עצמאי, בייחוד כשמדובר ברכב שהוא יחסית חדש,

אלא אם כן אתה מכונאי מוסמך ואחד שמבין.

בכל מקרה אני הייתי הולך על רכב חדש מהסיבה הפשוטה שכשאתה רוכש רכב שאתה יודע שאתה תהיה איתו לפחות עשור

אז בכל מה שקשור על שמירת ערך יש אמנם חשיבות אבל היא יותר נמוכה,

לכן אני ממליץ על רכב חדש מהחברה כי כאן כבר אין את העניין של הסטוריה, אתה מכיר את הרכב מהק''מ הראשון, לא צריך לבצע שום בדיקות

ואם אתה גם שומר על הרכב ומטפל כמו שצריך אז לא צריכה להתעורר שום בעיה קריטית במהלך השנים.

מה שאני הייתי עושה זה מחפש מכונית סופר מיני ולא מיני עקב תנאי הנסיעה הקצת פחות עירוניים שלה,

יש לא מעט מכוניות סופר מיני ידניות שיכולות להיכנס לתקציב שלך גם כחדשות ואולי עם התגמשות בעוד כמה אלפים בודדים מצידך.

אני הייתי בודק את הסוויפט הידנית ואת המייקרה הידנית,

מדובר במכוניות שאני מכיר ומעדיף לרכוש אותם מאשר סיאט/ פאביה עקב שיקולי אמינות, ביקוש בקרב גנבי הרכב ועוד כמה סיבות.

בנוסף ממליץ לנסות לבדוק את הקליאו החדשה.

שלומי.

• תוכן חדש...