Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני שבועיים יצא לי לשים תוסף דלק בתידלוק, לא הרגשתי איזשהו שינוי אבל היום לפני שעה כשהנעתי את האוטו, בפעם הראשונה מאז שאני זוכר שההנעה הייתה קשה, פעמיים לא הצליח והנעה שלישית הניע אבל טיפה גמגם ברגעים הראשונים.

ברכב עד כמה שזכור לי לא הוחלף פילטר דלק מעולם, ואחרי השימוש בתוסף אני מעריך שהוא רק צבר יותר נזק, מהמר שכאן הבעיה?

האמת שגם אתמול החלפתי שמן ופילטר שמן, שמתי שמן 30-10 חצי סינטטי איכותי, אבל אני די מאמין שאין קשר בין החלפת השמן והפילטר לבעיה הזו.

אשמח אם מישהו יכול לאשר שזו הבעיה, ואם זה עבודה מסובכת להחליף אותו לבד (בהנחה שיש לי חוש טכני וביצעתי כמה תיקונים עצמאי בעבר)

תודה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

התוסף הוא ממיס.

יכול להיות שלכלוך\חתיכות שהיו בתחתית הטנק התנתקו וסתמו את המסנן עם זאת שבועיים זה זמן רב מדיי להופעה.

הבעיה קוראת רק כאשר המנוע קר או שגם יש תופעות בהמשך?

פורסם

מסנן מקורי עולה 120 ש"ח ב umi.

שמן מתאים הינו 5w30 .

לדעתי עוד כמה מחזורי תדלוק זה יעלם מעצמו. אם תחליף מסנן רק תקדים תרופה למכה, מסנן שלא הוחלף מעולם ותוסף דלק נשמע כמו מתכון לנזק למשאבה. שבקאוואליר אגב היא רגישה גם כך.

פורסם

נראה כאילו שזה היה משהו חד פעמי, לא חזר על עצמו מאז, עשיתי עוד 5 נסיעות וכל ההנעות היו חלקות כרגיל.

אם אמצא זמן מחר ארכוש מסנן ואחליף, אגב בקשר למשאבה, אתה בטוח שהיא רגישה? גם בקוואליר הקודמת לא יצא לי להחליף אותה מעולם וגם בזו (טפו טפו טפו)

אעדכן מחר במידה ואחליף, תודה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

פילטר זה לא בעיה להחליף, אבל הייתי מעדיף להחליף רק על ליפט.

(הוא יושב ליד הטנק, ההחלפה דורשת רק לפתוח שתי קליפסים, הבעיה שנוזל קצת דלק, על ליפט זה כמה דקות וזהו)

לא חושב שהחלפתי למקורי, לא שילמתי 120 שח, אבל כן כדאי להשקיע כי זה לטווח ארוך)

תחליף אותו כל 100 אלף ככה.

אני באופן כללי נמנע מהתוספים, לפחות 10 שנים הקוואליר לא קיבלה תוסף.

משאבת דלק שבקה אצלי ב270 אלף בערך.

התופעות היו גם כן חוסר יכולת הנעה, בסוף הניעה, שבוע שקט, ואז תידלקתי פול ולא הניע יותר.

משאבה עולה הרבה, אך אתה יכול לשלם פחות מחצי מחיר אם אתה מוצא מוסך שיחליף לך רק את המנוע החשמלי במכלול המשאבה.

המוסך שלי לקח לי 700 שח על זה עם אחריות רק על העבודה.

שנה וקצת וטפוטפוטפו הכל בסדר, מה שכן הרכב מתקשה להניע בהתנעות קרות, לא בדקתי אבל אני משער שזה לא קשור למשאבת דלק. (אולי אחד החיישנים)

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...