Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

השבוע בשעה טובה אחרי מאמץ לא קטן השקתי את האתר אינטרנט הראשון שלי שעוסק במכירת בגדי ילדים ותינוקות מיובאים

אשמח לקבל את חוות הדעת המקצועית של מי שעוסק בתחום וגם מי שלא עוסק בתחום

מבחינת נוחות שימוש,והאמון שיש לכם להשאיר את פרטי אשראי,מחירים סחורה וכו'

אשמח לשמוע את דעתכם לטוב ולפחות טוב

תודה

http://www.for-kids.co.il

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

המידות באתר לא ברורות, קשה מאוד לקנות מוצר בלי לראות אותו כאשר תיאור המידה "מתאים לגיל 3-4" למשל, רצוי לצרף טבלה שמפרטת את הגובה אליו מותאם הבגד.

תמיד מזכיר לי את המשפט של אחותי הגדולה: "את חושבת שתיהי בגובה שלי כשתגיעי לגיל שלי?"

חוץ מזה, האתר נראה נוח וקל לשימוש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מעיון קל באתר,

המחירים נראים הוגנים, הבגדים יפים, הכיוון נחמד מאוד.

אם אתר מאובטח אז אין לי בעיה לרכוש דרכו.

סיכוי טוב שארכוש מהאתר הנ"ל.

דרך צלחה!

Gn'f'R

פורסם
המידות באתר לא ברורות, קשה מאוד לקנות מוצר בלי לראות אותו כאשר תיאור המידה "מתאים לגיל 3-4" למשל, רצוי לצרף טבלה שמפרטת את הגובה אליו מותאם הבגד.

תמיד מזכיר לי את המשפט של אחותי הגדולה: "את חושבת שתיהי בגובה שלי כשתגיעי לגיל שלי?"

חוץ מזה, האתר נראה נוח וקל לשימוש.

צודק.

יטופל בהקדם!

תודה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...