Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מוכר את ג'ולייט (צרפתיה, אחרי הכל) אחרי 4 שנים טובות.

מד הק"מ:

עומד כרגע על קצת פחות מ- 167,000.

הרכב יד רביעית:

בעלים ראשונים מכרו אחרי שנה כי היגרו לחו"ל, בעלים שניים מכרו אחרי שנה כי עברו לרכב משפחתי גדול יותר, הבעלים הקודמים מכרו אחרי 6 שנים כי המשפחה התרחבה, הבעלים הנוכחי מוכר אחרי 4 שנים כי רצה להשתדרג ברכב חדש.

חשמלית:

המצב טוב מאוד, חוץ מכמה נורות מזגן שהפסיקו להאיר (עניין ידוע בדגם) וחיישני סגירת דלתות עם מצב רוח אני חושב שאין ליקויים חשמליים נוספים, החלונות החשמליים עובדים נהדר, מחשב הדרך השימושי וגדול המימדים (שלדעתי אין בדגמים אחרים של 206), תאורת הדשבורד, הרדיו והרמקולים עובדים כמו שצריך ללא תקלות.

מזגן:

מהניסיון שלי עם 205 ו-206 המזגן הוא נקודת התורפה של פיג'ו מהשנים האלו.

בגלל שאני עובד הרבה בחוץ אני לא מדליק את המזגן בשעות היום כי להיכנס ולצאת ממזגן כמעט 6 פעמים ביום עושה אותי חולה אז אני פשוט לא משתמש בו בכלל.

פלסטיקה:

רבות דובר על איכות הפלסטיקה של הפיג'ו 206, מה שאפשר לומר בביטחה זה שהכל עוד נמצא במקומו, ברור שיש מעט קירקושים ובהשוואה לרכבים אחרים בעלי אותו וותק המצב לדעתי מצוין.

מכאנית:

הרכב נוסע חלק, לא נכבה (כמו שקרה לאחי ואישתו עם פיג'ו 2003 אוט'), הגיר עובד חלק והמנוע גמיש (מפיק מומנט גם בסל"ד נמוך) שזה די נוח בנסיעה בעיר כשלא צריך להעביר יותר מהילוך אחד אחרי כל האטה/בלימה.

צריכת דלק:

אני נוסע מאוד חסכוני (עד 90 קמ"ש בכביש מהיר, מצמצם את השימוש בבלימות והאצות פתאומיות)

ולכן צריכת הדלק 1:14-1:15 ק"מ/ליטר, כמובן עפ"י חישוב של ק"מ-נפח תדלוק.

איבזור:

מחשב הדרך עם המסך הגדול (מאוד)

רדיו דיסק עם USB

פנסי ערפל

מראות צד חשמליות

אגזוז לחץ (אחד מהבעלים הראשונים התקין אותו, לא מצאתי סיבה להוריד אותו)

אמינות/תקלות:

לאורך כל 4 השנים שאני נוהג בג'ולייט, אף פעם אחת לא קרה שנתקעתי עם האוטו בגלל תקלה, אפילו פנצ'ר לא היה (מקפיד להחליף צמיגים כאשר צריך).

חוץ מבלאי טבעי והחלפת בולמים וחלקים מתכלים אחרים אני לא מסוגל להיזכר במשהו דרמתי שהתקלקל.

לסיכום:

רכב בן 12 במצב מעולה, כמובן שיש בלאי טבעי ברכב לאורך חייו אבל אני חושב שזה לא נראה על הרכב מבחוץ ובפנים.

מי שמחפש רכב אמין מאוד, עם חזות צעירה ושעלותו השנתית נמוכה מאוד, אז ג'ולייט תתאים לו/לה מאוד.

עומר

054-6484983

תמונות יועלו בקרוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...