Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
yossi1290 מאיפה אפשר לקנות חומר מילוי ואיך משתמשים בו?

יש כל מיני סוגים ורמות. בעיקרון התכוונתי לקנות מטופ קולור ביצחק שדה אבל הייתי בחנות שאני קונה משם כלים והיה להם של כמיפרוד אז קניתי שם. בעיקרון צריך להיות בכל חנות שמתעסקת עם צבע לרכבים.

השימוש בו הוא כמו בשפכטל לבית רק שאתה מערבב את החומר עם המקשה ויש לך פחות זמן לעבוד איתו לפני ההתקשות.

אחרי יישום החומר צריך ללטש. אני קניתי מלטשת עם כיוון מהירות וכמה סוגים של ניירות זכוכית להקל על העבודה. אפשר לעשות ליטוש גם עם נייר זכוכית רגיל ובלוק שיוף אבל זה יקח יותר זמן.

אם זה מעניין אותך יש לי כמה סרטונים שמסבירים יותר טוב על אופן העבודה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בינתיים המחיר עומד על 580 לגלון פלסטידיפ, 200 למדלל ו99 שאני מאמין שאפשר עוד להוריד לפחיות מכל הסדרות.

כמו כן אפשר להוסיף מוצרי דיטיילינג שונים, בעיקר חומרים להנחה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
תזכיר לי יום ראשון בהפ, אבא שלי מוכר ספריים קטנים של פלסטידיפ בחנות שהוא עובד בה ואולי יוכל לעזור

שלום. התיבת ה״פ שלך מלאה מלאה ולכן לא יכולתי לשלוח ה״פ. לבקשתך אני מזכיר לך לברר לגבי מחירים לגלונים של פלסטידיפ.

תשאל אם אפשר להשיג plasti dip sprayable ייעודי להתזה.

אני צריך כמות של כ-10 גלונים לא מדוללים ו10 מדללים או כ-20 מדוללים. כנראה גם כמה פחיות

תודה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

עדכון:

דיברתי עם הספק של פלסטידיפ לגבי גלונים מדוללים ואין להשיג בשום מקום חוץ מארה״ב, ואין אפשרות לשלוח לארץ.

המחיר ירד ל480 ש״ח לגלון, 180 ש״ח למדלל, ו75 ש״ח לספריי כל הסדרות.

הספק טוען שהמחירים הם מחירי הפסד. אני ימשיך לברר ויעדכן.

כל מי שמעוניין שירשום צבע, כמות, סדרה וסוג (ספריי, גלונים וכו׳).

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
yossi1290 אני אשמח אם תעלה פה כמה קישורים לסירטונים

http://m.youtube.com/user/DipYourCarcom

זה הערוץ של DYC. יש פה 99% ממה שתרצה.

הסרטונים מהזמן האחרון הרוב זה עם הפנינים ותוספות שהתחילו עכשיו לעבוד איתם. בשביל השיטה הזאת צריך לערבב לכה מט ופרלייזר חצי חצי ולהוסיף את האבקה ואז היא מגוונת את החומר.

את האבקה ניתן להשיג באיביי.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כל מי שמעוניין לשלוח לי מס׳ טלפון, שם, מה הוא רוצה, ואיפה הוא גר/יכול לפגוש אותי לקבל את המוצרים.

יום ראשון אני רוצה כבר לבצע את הקניה.

מחירים :

גלון פלסטידיפ לא מדולל (3.78 ליטר) - 580 ש״ח.

גלון מדלל (3.78 ליטר) - 200 ש״ח.

פחית ספריי (330 מ״ל) - 99 ש״ח לכל הסדרות. אני מאמין שהמחיר עוד ירד לכיוון ה-80 ש״ח.

פחית פלסטידיפ ליטר לא מדולל - לא ביררתי אבל אמור להיות בסביבות 150 ש״ח.

המחירים לא סופיים וכנראה ירדו עוד ביום ראשון. תשלחו לי מספרים וכך אני ידבר איתכם מהחנות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יום שישי אני סוגר את הרשימה.

כל מי שמעוניין לשלוח לי מס׳ טלפון, שם, מה הוא רוצה, ואיפה הוא גר/יכול לפגוש אותי לקבל את המוצרים.

אני קונה יום ראשון בת״א בשעה 9:30 בערך ואחרי זה נוסע לראש פינה דרך כביש החוף. אני יכול להביא למי שירצה את המוצרים עד אליו בתוספת תשלום סמלי.

בבקשה לא לרשום סתם ואחרי יום להתחרט.

בנתיים יש לנו :אני - 2 גלון שחור מט, 2 גלון מדלל,פחית ליטר, מדלל ליטר

סיאפסאקס - גלון לבן מט

עומר - ?

אלונג51 - 4 ספריי שחור מט

דניקס - 1 גלון לבן, 1 גלון מדלל.

מקסצ׳ר - 4 פחיות שחור מט

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם (נערך)

הקניה בוצעה בהנחה הרבה יותר קטנה מהמתוכנן עקב יציאה של רוב חברי הפורום מהקנייה.

עדיין רלוונטי למי שרוצה לכמות. לא פחית או 2.

למי שירצה 2 סטים של גלון חומר וגלון מדלל או יותר המחיר 780 לסט. לפחית המחיר כרגע 99 לכל הסדרות. מי שירצה מעל 4 פחיות 90. לכמות יותר גדולה יש סיכוי למחיר יותר נמוך.

יש אפשרות לאיסוף עצמי מטופ קולור ת״א.

עריכה אחרונה על ידי yossi1290

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...