Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 סמ"ק ביצועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות 50 סמ"ק ורציתי לדעת איזה 50 סמ"ק הכי חזקים יש בשוק (חדשים\משומשים) ולאיזה מהירות הם מגיעים ?

תודה

פורסם

חדש יש לך רק את הRMX שעדיין מוכרים באבניר

קטנועים חדשים: ספיד פייט, ראנר

משומשים:

דו"ש: יאמאה די טי, RMX

והכי חזקים לכביש: דרבי ג'י פי אר, אפריליה אר אס (לא מומלץ).

קטנועים: גם כאן: ג'ילרה ראנר, פיז'ו ספידפייט, יאמאהה ארוקס וכו'.

מהירות סביבות המאה סטנדרדטים, משופרים יש אר אס שמגיע ל150

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני עוד לא שמעתי על אר אס משופר ככל שיהייה שסוגר 150

אבל בתור אחד שיש לו ניסיון לך על טייפון קטנוע נחמד מאוד אמין מאוד במחיר סביר מאוד עם תחזוקה קלה מאוד ושוק מעולהההה !

פורסם

כן... אר אס שסוגרת 150....

לא בישראל, השיא שנקבע בעולם לאופנוע 50 סמ"ק אכן היה עם אר אס והמהירות הייתה 159 קמ"ש עם איני טועה, אך האר אס הזה לא בישראל, ממש לא, והשיפורים שלו בשווי כמה עשרות אלפים, אה והוא לא חוקי לכביש.

אר אס במצב דנדש סוגר 115 ביום טוב עם רוח גבית, אותו דבר הג'י פי אר... שניהם לא נחשבים אמינים במיוחד, האפריליה פחות.

שטח, יש שלושה אופנועים שהם חיות (יחסית כמובן) בשטח, Beta RR, KTM EXC 50 (זהה לבטה במכניקה... שונה רק בעיצוב ובשנתון), והדרבי סנדה כמובן, גם פה אף אחד מהכלים לא אמינים במיוחד, אך הסנדה האמין מבין השלושה... הבטה הוא אופנוע אנדורו טהור.

אך תמיד כדאי לקנות דו"ש יפני וטוב, די.טי, או אר אמ איקס, די.טי רואה על השעון גם 105, הוא טוב בשטח ובכביש עוד יותר, אף קטן, צפוף ומכוער, אבל אמין שחבל על הזמן, האר אמ איקס, הוא אמין בערך בצורה שווה, גדול יותר, כבד יותר ופחות טוב בשטח. סוגר 95 בערך. נוח מאוד מאוד בכביש ויש עליו הרבה פוזה.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

היי.. אני חדש פה =]

בינתיים רק קורא פה בפורום ומנסה ללמוד קצת

בתקווה לשכנועים עם ההורים עוד תקופה קצרה יהיה לי גם אופנוע קטן (50 סמ"ק) אז.. לומדים

בנוגע לשאלה של הבחור, האם האופנוע YAMAHA TZR 50

נמצא בארץ? אפשרי לקנייה? ובאיזה טווח מחירים בערך.. פשוט ראיתי אותו בתמונות של אופנועי 50 סמק ודיי התאהבתי :inlove:

אני לא ראיתי שום זכר שלו במחירונים, או במודעות מכירה.. אבל אולי בכל מקרה?

או אם יש עוד אפשרויות לאופנוע כביש, שאפשר לראות שיש עליו פוזה

למרות שהוא 50 סמק חוץ מהדרבי והאפריליה? (זמינים בארץ כמובן)

תודה מראש, תום

פורסם

אין ימאהה טי זד אר בארץ, הוא אף פעם לא דרך בארצנו.

יש עוד שני אופנועי כביש עיקריים... חוץ מהאפריליה והדרבי...

יש קאג'יבה פרימה אופנוע כביש יפהייפהההה...!!!!!! אבל קיים רק בשנתונים נמוכים, וכמעט כל הרופנועים האלה קרועים, והוא מאוד נדיר.

האופנוע השני, הוא אופנוע שנקרא סוזוקי וולף, אופנוע ערום (דומה מאוד מאוד לג'י אס 500)

בלי ביצועים מיוחדים.. סתם אופנוע לנסיעה בכביש.. לא ממש משו, ואין פוזה...

אבל אמין, גם הוא לא נפוץ מאוד מאוד... אבל יותר מהקאג'יבה, גם הוא משנתונים נמוכים, אך אפשר למצוא כאלו במצב טוב.

פורסם

אכן ראיתי גם את הקאגיבה הזה, באמת אופנוע יפייפה, אבל לפי מה שהבתי ממש לא כדאי להיתקרב אליו.

אולי זה באמת בגלל שכל מה שאפשר למצוא בארץ כבר שחוט

עריכה---

יש את הדרבי בשנתונים חדשים?

פורסם

בהחלט, האפריליה, במתש עדיף לא לגעת...

אלה עם אתה קונה אותו כפסל ליופי, הוא בהחלט יעשה את העבודה.

הדברי כן.. שנתונים חדשים בלבד...

2000-2004

פורסם
בהחלט, האפריליה, במתש עדיף לא לגעת...

אלה עם אתה קונה אותו כפסל ליופי, הוא בהחלט יעשה את העבודה.

הדברי כן.. שנתונים חדשים בלבד...

2000-2004

בדוק מסר אישי.

ובלי קשר למה שכתוב שם - בפעם הבאה שתמליץ למישהו על אופנוע / קטנוע כלשהוא, הודעותייך גם יימחקו מהפורום.

רשום בפירוש בכללי הכתיבה בפורום שחסרי רישיון מתבקשים שלא להמליץ / לכתוב את דעתם על כלי זה או אחר.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
כרובי..

אני מכבד את זה.. אבל יש לי שאלה... ניסיון על האופנועם הנ"ל לא משנה?

אחרי שכבר הוכחת שלך זה לא משנה (והמלצת בלי להניד עפעף, באותה מידה, גם בענייני GS500, היאבוסה וDT50), אז כ-ן. זה לא משנה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...