Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיפול מראות צד בפיג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יכול לספר לי כיצד מקפלים את מראות הצד (בחניה) בפיג'ו 5008 PREMIUM PK?

זה ידני או אלקטרוני?

• ספונסר פורום
פורסם

תוכל ללמוד על זה בספר רכב.במידה וקיים אצליך קיפול מראות חשמלי תוכל להפעיל את זה במתג מראות.שים את המתג שבוחר מראה ימנית או שמאלית באמצע ומשוך אותו אחורה .לחיצה ארוכה מפעילה ומבטלת את הקיפול בעת סגירת הרכב.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
תוכל ללמוד על זה בספר רכב.במידה וקיים אצליך קיפול מראות חשמלי תוכל להפעיל את זה במתג מראות.שים את המתג שבוחר מראה ימנית או שמאלית באמצע ומשוך אותו אחורה .לחיצה ארוכה מפעילה ומבטלת את הקיפול בעת סגירת הרכב.

בדקתי, וכאשר המתג במצב אמצעי לא ניתן "למשוך" אותו לאחור.

לא נראה לי שזה ידני כי ניסיתי להזיז את המראה קלות בצורה ידנית ולא הצלחתי.

אכן, תודה על הטיפ -אבדוק בספר הרכב :-)

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

השאלה היא איך גורמים למראות להתקפל כשנועלים את הרכב או איך מקפלים אותן במהלך תמרוני חניה?

אצלי בפג׳ו 208 המראות מתקפלות ונפתחות בנעילת ופתיחת הרכב מהשלט ואם רוצים לקפל ״ידנית״ מזיזים את כפתור כיוון המראות (לא בחירת מראה) אחורה, אם אני זוכר נכון.

• תוכן חדש...