Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest signed incognito
פורסם

שלום,

חבר שלי קיבל דוח על אי עצירה בעצור. אין לו עבר תעבורה בעייתי והוא היה רוצה לנסות לבטל את הדוח. הבנתי שניתן להגיש בקשה לביטול הדוח.

למי שי צורך לשלוח את הבקשה?

פורסם

9666* מרכז פניות נהגים ארצי של משטרת ישראל. שם יסבירו לו הכל אחרי מענה מהיר יחסית. ביטול יבוצע רק אם יש תקלה או טעות ברישום הדו"ח. הוא יכול לבקש המרה לאזהרה במידה ויש לו לפחות 10 שנים רישיון ועבר ללא דוחות בחמשת השנים האחרונות.

פורסם

צריך לכתוב מכתב רשום למפנ"א שבו מבקשים להמיר את הדוח באזהרה.

הכתובת רשומה מאחורי הדוח. אם אני לא טועה, הכתובת היא ת.ד 120 פתח תקווה.

פורסם

לא מבטלים דוח, הוא שולח לכתובת שכתובה מעבר לדוח , כולל צילום של רשיון הנהיגה וכמה מילים על זה שאין לו עבירות תנועה מזה 5 שנים, והוא יקבל הביתה בהתחלה מכתב שהם קיבלו את הפניה לאחר שהם בודקים הם שולחים דוח אזהרה וזה ל5 שנים נוספות.

Guest signed incognito
פורסם

תודה רבה חברים אעביר לו את המידע!

פורסם

שים לב למה שכתבו כאן, התנאים להמרה הם רשיון ב-10 שנים האחרונות, ללא עבירות או אזהרות ב-5 שנים האחרונות, ועבירה שניתן להמיר לאזהרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...