Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לעקוף את האמבולייזר(רנו קנגו 1.5 דיזל 2008)

S1406
שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

יש ברשותי רנו קנגו שנת 2008 מנוע 1.5DCI 70 כוח סוס

יש לי בעיות חוזרות אם האמבולייזר הרכב 140.000 קילומטר וכל חודש אני אצל חשמלאי

בעבר בסיטרואן עקפתי את האמבולייזר דרך פלוס למדומם מנוע.

קיים מדומם מנוע על משאבת הסולר של הרנו קנגו?

ראיתי על המשאבה 2 חיישנים צירפתי תמונה של המשאבה ו2 החישנים עכשיו לכל חיישן מתחבר קונקטור של 2 חוטים..

תודה מראש :-)

$T2eC16VHJF8E9nnC7O!bBRGmQqGBF!~~60_12.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קיים מדומם מנוע במסילה משותפת.

במודלים הישנים של קנגו הייתה בעיה נפוצה של רכיב אימובלייזר שבמפתח.

הפתרון היה בהשתלת צ'יפ חיצוני, זה היה פותר את הבעיה ב 100% והיא לא הייתה חוזרת.

מה בדיוק הביעה אצלך, מה הטיפול שעושה החשמלאי והאם ניסית להניע עם מפתח אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

יש ברשותי רנו קנגו שנת 2008 מנוע 1.5DCI 70 כוח סוס

יש לי בעיות חוזרות אם האמבולייזר הרכב 140.000 קילומטר וכל חודש אני אצל חשמלאי

בעבר בסיטרואן עקפתי את האמבולייזר דרך פלוס למדומם מנוע.

קיים מדומם מנוע על משאבת הסולר של הרנו קנגו?

ראיתי על המשאבה 2 חיישנים צירפתי תמונה של המשאבה ו2 החישנים עכשיו לכל חיישן מתחבר קונקטור של 2 חוטים..

תודה מראש :-)

האם הבעיות הם באימוביליזר המקורי של הרכב או הקודן ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמבולייזר מקורי

זה בעיה במגעים של הרליי אולי מישהוא יכול לתת שרטוט או תמונה של הריליי אמבולייזר שיושב ליד המצבר? פשוט כל פעם הבעיה חוזרת נעלמת באמצע נסיעה הרכב נכבה פעם נורת האמבולייזר נכבת פעם לא אני נוגע בריליים זה מסתדר 2 חשמלאיים לא הצליחו לעלות על הבעיה מכיוון שהבעיה נעלמת וחוזרת זה מגעים בריליי/בחוטים שאליו הריליי מתחבר השאלה היא איזה ריליי זה אני יחליף אותו/יסתכל על החיווט.. לא בא לי כל כך להוציא עוד 150-200 על ביקור חשמלאי :-)

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה רילי את המדבר ?

האימובלייזר המקורי זה תקשורת בין מחשבים ולא משהו שאתה או חשמלי רכב רגיל יכול לעקוף

מציע שתכנס למוסך מורשה רנו שיש לא את הציוד והיידע לטפל ולמצוא את הבעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע הוא..

שהרכב פעם מניע פעם לא זה איזה מגע ושמשחקים בקופסאת הריליים ליד המצבר זה מסתדר

המנורה האדומה בלוח השעונים נכבת והרכב מניע כרגיל המנורה האדומה המהבהבת זה האמבולייזר

כך שיש כנראה איזה ריליי שגורם למנורה האדומה לא להתכבות השאלה שלי היא איזה ריליי יש 6 מרובעים רגילים ו2 מלבנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

היתה לי בדיוק את אותה הבעיה , מוסך רנו לא הצליח לעלות על הבעיה ורצה להחליף כמה חלקים מתוך ניסוי , אמרתי להם לא תודה .

עכשיו לפתרון של הבעיה שלי ואני מאמין שגם שלך ( בדיוק אותם התופעות שהיו אצלך גם אצלי ) - ב + במצבר יש שני חוטים אדומים שמתחברים להדק שלו , אחד הולך לקופסת הממסרים ואחד הולך אם אני לא טועה לסטרטר ולתיבת הפיוזים , הכבל האדום שהולך לקופסת הממסרים לא נוגע טוב בהדק של ה+ , לכן הרכב נכבה לך בנסיעה ואז הנורית של האמוביליזר דולקת ואתה לא יכול להניע עד שאתה משחק עם הממסרים ופתאום זה מניע (זה נתק בין ה+ לקופסת הממסרים, למרות שזה נראה לעין שזה מחובר אין מגע טוב ולכן זה מתנתק) , אתה צריך לחבר את החוט האדום הזה חזק להדק של ה+ במצבר כי זה משתחרר ככל שהרכב נוסע , לחבר אותו ממש חזק כדי שלא יהיה חוסר מגע בזמן שהרכב בנסיעה .

אני החלפתי בכלל את ההדק של ה+ וגם את החיבור לקופסת הממסרים , ומאז הבעיה נפתרה כבר חצי שנה עברה והכל תקין , ואני נוסע ברכב כל יום .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הכל מחוזק ממש טוב ב+ חשמלאי בדק,וגם בלי הקוטב ובלי מצבר הרכב לא אמור להתכבות

הרכב מניע בנגיעה מה יכול ליהיות עוד הבעיה?הלכתי לכמה חשמלאים שפשוט לא יודעים.

במוסך רנו חיברו למחשב מופיע תקלה בלוח פיקוד שזה הלוח של הריליים והפיוזים

יש מישהוא שנתקל בתקלה ויודע מה לעשות? התיאשתי כבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...