Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעות קצרות ביותר - 6000 ק"מ בשנה ב-10K ש"ח

yuval1111
שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זה רכב בעייתי אם מתחזקים אותו במוסכי מדרכה.

חפש אחת שטופלה במורשה או במוסכים טובים (שאפט למשל, מוכר כאן בפורום).

חוץ מזה, בתקציב הזה הייתי מחפש כל רכב במצב טוב, עם טסט ארוך, מזגן תקין וזהו בערך.

אפשר לחפש יונדאי אקסנט, זה רכב אמנם פחות מפנק מהקסארה, אבל נחשב אמין למדי ועם תחזוקה זולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פאביה - בספק אם תמצא משהו נורמלי בתקציב שלך.

פולו - בתקציב שלך, היה להורים שלי בעבר, לא הפגין אמינות גבוהה, המון תקלות חשמל, ובכללי תחזוקה יקרה. פלסטיקה לא איכותית במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חשבתי יותר בכיוון של פאביה או פולו עם גיר ידני.

קניתי לא מזמן פולו 2001 ידני צורה עגולה - מבסוט ממנה עד הגג

בנוסף לפני כמ שנים היה לאבא שלי פולו קלאסיק דיזל - ועד היום יש לו רק שבחים עליה

לא הפגינו שום בעיה ולא ראו מוסך חוץ מטיפולים סדירים.

עזוב את זה שהוא נראה ממש טוב לשנה ולמחיר שלו (חיצוני ופנימי) הוא שומר על הערך לא רע בכלל

אם תמצא בתקציב (יקח קצת זמן למצוא משהו שמור)

תחטוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי לא מזמן פולו 2001 ידני צורה עגולה - מבסוט ממנה עד הגג

בנוסף לפני כמ שנים היה לאבא שלי פולו קלאסיק דיזל - ועד היום יש לו רק שבחים עליה

לא הפגינו שום בעיה ולא ראו מוסך חוץ מטיפולים סדירים.

עזוב את זה שהוא נראה ממש טוב לשנה ולמחיר שלו (חיצוני ופנימי) הוא שומר על הערך לא רע בכלל

אם תמצא בתקציב (יקח קצת זמן למצוא משהו שמור)

תחטוף.

למי איכפת מערך הרכב כשאתה קונה רכב ב-10K?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן?

זו לא רכב עם בעיות אמינות קשות?

כל רכב שאתה תקנה בתקציב הזה יש לו בעיות אמינות קשות, כי הוא ישן ודפוק ומוכרים לך אותו כי זה ברור שאתה תאכל תקלות שסביר להניח שיהיו שוות יותר מהרכב.

הדרך היחידה שלך להמנע מהמצב הזה זה לקנות רכב עם שנתון כמה שיותר גבוה. את זה משיגים אם מתפשרים על רכבים שאין להם שוק, או רכבים קטנים שמראש לא היו שווים הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה שרייד שנת 99~00. אמין, חסכוני ויש אפשרות לגיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, אמרת שהיונדאי לא חסכונית.

השאלה האם אתה מעדיף עלות תחזוקה זולה וצריכת דלק מעט יותר גבוהה, או שאתה מעדיף רכב יותר חסכוני אבל יקר יותר בתחזוקה?

בנסועה שלך, שהיא מעטה יחסית, זה די מתקזז ולא קריטי בכלל. אז במקום לעשות בתוך העיר 1:12, הרכב יעשה לך 1:10. לא ביג דיל בשביל רכב שעושה 6000 ק"מ בשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, אמרת שהיונדאי לא חסכונית.

השאלה האם אתה מעדיף עלות תחזוקה זולה וצריכת דלק מעט יותר גבוהה, או שאתה מעדיף רכב יותר חסכוני אבל יקר יותר בתחזוקה?

בנסועה שלך, שהיא מעטה יחסית, זה די מתקזז ולא קריטי בכלל. אז במקום לעשות בתוך העיר 1:12, הרכב יעשה לך 1:10. לא ביג דיל בשביל רכב שעושה 6000 ק"מ בשנה.

?

לא כל כך אמרתי...

על מה היית ממליץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סורי על ההאשמה, התבלבלתי עם שרשור אחר כאן.

אני? במקרה כמו שלך - מחפש משהו אמין, לא רגיש ולא יקר לתחזוקה. עד כמה שאני פחות אוהב יפניות, הן והקוריאניות נחשבות פחות רגישות.

מצד שני גם כל מיני אירופאיות ידניות עם מנועים אמינים נחשבות טובות, גם 306 1.4, גם 106/205.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...