Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאמרתי, לקח קצת זמן אבל נכון לעכשיו למדתי ליישם את הסונקס בצורה טובה.

יש לי לא מעט סווירלים שאני רוצה למלא, ולאטום את העבודה עם הסונקס.

בשביל זה הגלייז.

ופוליש מלא כרגע לא בא בחשבון מסיבות תקציביות.

I.g. את הsrp אתה לא אמור לשפשף לתוך הצבע, אלא ׳לעבד׳ אותו פנימה.

היכולות שחיקה של החומר נועדו בשביל הנקיון וההכנה, לא בשביל הורדת שכבה.

את האוטו גלים תמצא בסביבות השבעים ש״ח באיביי, ולגבי האולטימייט, שווה לקנות דרך אוטודיפו, הפעם. :)

אתה יכול להשתמש בSRP אן AIOs אחרים כפוליש עדין,זה באמת נכון שהם פילרים,אבל אם עובדים איתם במכונה הם מתפקדים כמו פוליש עדין,זאת אומרת יורידו לצמיתות את המערבולות..ואז ימלאו.

אני יודע שאנחנו קצת רחוקים אבל אם יוצא לך לסוע צפונה אני יכול לעזור לך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אזמין את ה-srp החדש, מגיע גם באריזה קטנה יחסית של 325 מ"ל כמו שאוהב (שונא "להתקע").

כמו שאתה יודע (נראה לי), מכונה אין לי, וכרגע לא מתכנן לרכוש מהסיבה שאני מתכנן למכור את הרכב בעתיד הקרוב ולהשתדרג.

אז פרוייקט מקיף של פוליש ירגיש לי סוג של חבל.

מה שכן אם אצליח להשיג מכונה אז בטוח שאיישם את הגלייז כמו שאמרת, מספיק לי קורקשן הכי מינורי שיש ומילוי קטן ואני אהיה מבסוט.

חבל שאתה לא גר באיזור, הייתי שמח ללמוד ממך.

אבל אשמור את ההצעה הזאת!

"יאללה בירי".

פורסם
שמע, אני באמת לא מבין את הסלידה שלך מIPA, לא משתמשים במה שאתה מכיר, מדובר באלכוהול מדולל לסביבות 17%.

אתה חייב את זה (או לפחות שטיפה עם פירי) כי הפוליש משאיר שומנים ואם לא תסיר אותם האוטם לא יתחבר לצבע כמו שצריך ויחזיר מעט מאוד זמן.

הבנתי- אני אקח בקבוק עם קצת פיירי רק בשביל האזור המטופל.

צ'יפופו- מאיפה אתה מזמין?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני אזמין את ה-srp החדש, מגיע גם באריזה קטנה יחסית של 325 מ"ל כמו שאוהב (שונא "להתקע").

מה שכן אם אצליח להשיג מכונה אז בטוח שאיישם את הגלייז כמו שאמרת, מספיק לי קורקשן הכי מינורי שיש ומילוי קטן ואני אהיה מבסוט.

יש לך יותר פרטים על ה-SRP הזה ? אולי תמונות או ת'רד על מילוי מוצלח של סווירלים ? לא מצאתי משהו...

עדכון, מצאתי :

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=10656

נראה מדהים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

קח בחשבון שזה החומר העתיק, הנוסחה הראשונה , מה שלי יש.

ממה שהבנתי הניו פורמולה מעלה את הרף עוד יותר גבוהה.

"יאללה בירי".

פורסם

האם ניסית אותה כבר ?

הבנתי ממך שעיקר ההבדלים הוא בקלות יישום והורדה לא ?

מאיפה מומלץ לקנות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

כמו שאמרתי, חדש לא, עם הקודם יש לי נסיון טוב.

עיקר ההבדלים לפי מה שמשתמשים טוענים הם שהחומר ממלא קצת יותר מהפורמולה הישנה, ההגנה שלו מתמשכת באופן משמעותי יותר(אותי זה ספציפית לא מעניין) , ומייצר פחות אבק בבאפינג.

"יאללה בירי".

פורסם

טוב אשמח לשמוע לכשיצא לך לנסות את הנוסחא החדשה.

מאיפה הזמנת ? (אם הזמנת)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

טוב, אשמח אם תעדכן אותי אם תמצא כיוון טוב, או אם תרצה להזמין ביחד כדי להוזיל עלויות (אם יהיה מצב כזה).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני מזמין עכשו פדים MF של אטופ

בשבוע הבא אני רוצה להזמין את הננוסקין אוטוסקראב (יש באוטוסטור ספוגים של OPT אבל לפי ביקורות שקראתי הננוסקין יותר טובים)

בנוסף אני רוצה להזמין את האוטוגלים SRP והמג'ס UC, כנראה מCYC או I4D (יש את שני המוצרים בשתי החנויות וזה יוצא משהו כמו 17 פאונד בלי מס וכולל קופונים בלי משלוח)

יש למישהו הצעות נוספות?

פורסם

אתם מכירים אולי איזה חנות ישראלית שאפשר לקנות בה את הSRP וה UC? ראיתי שהמחיר של הUC בארץ לא שונה משמעוית מבחו"ל, ולא מצאתי את הSRP בכלל בחנויות ישראליות שאני מכיר

• תוכן חדש...