Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KTM 400 SC סופרמוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה כי קטונטי מלייעץ פה למישהו אם המידע שיש לאנשים פה.

אני קורא הרבה בפורום שלכם ומשתמש באופצית החיפוש הרבה אבל לשאלה הזאת לא מצאתי תשובה.

רציתי לשאול האם 400SC מתאים לפרוייקט סופר מוטו לבן אדם שגם מחפש לרכב במגרשים מסודרים

וגם רוצה להשתמש באופנוע ככלי תחבורה ביום יום כלומר נסיעות פ"ת לת"א או אפילו נגיד עד נתניה, או למשל נסיעה לנס הרים וכדומה.

אני מבין מדיונים שקראתי שהXR הוא בסיס מצויין אבל העניין הוא שחשבתי על זה ושני הכלים מוציאים את אותו ההספק רק שה KTM שוקל 25 ק"ג פחות.זה הבדל משמעותי.

תודה לעונים.אני אשמח לקבל תשובות ועצות בנושא.

אגב מדובר על רוכב עם נסיון שהחליט במקום לעלות על אופנוע כביש ספורטיבי ללכת לכיוון סופרמוטו.

תודה

רועי.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם
שלום חברים.

פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה כי קטונטי מלייעץ פה למישהו אם המידע שיש לאנשים פה.

אני קורא הרבה בפורום שלכם ומשתמש באופצית החיפוש הרבה אבל לשאלה הזאת לא מצאתי תשובה.

רציתי לשאול האם 400SC מתאים לפרוייקט סופר מוטו לבן אדם שגם מחפש לרכב במגרשים מסודרים

וגם רוצה להשתמש באופנוע ככלי תחבורה ביום יום כלומר נסיעות פ"ת לת"א או אפילו נגיד עד נתניה, או למשל נסיעה לנס הרים וכדומה.

אני מבין מדיונים שקראתי שהXR הוא בסיס מצויין אבל העניין הוא שחשבתי על זה ושני הכלים מוציאים את אותו ההספק רק שה KTM שוקל 25 ק"ג פחות.זה הבדל משמעותי.

תודה לעונים.אני אשמח לקבל תשובות ועצות בנושא.

אגב מדובר על רוכב עם נסיון שהחליט במקום לעלות על אופנוע כביש ספורטיבי ללכת לכיוון סופרמוטו.

תודה

רועי.

ה-400 יכול להיות יופי של פתרון לצרכים שהצעת והוא בהחלט יתאים יותר מה-XR.

עם זאת, אל תצפה לאופנוע ש"ייקרע את כל שאר המתחרים", כן? בכל אופן, מדובר על אופנוע מאמצע שנות ה-90 (עם תכנון מוקדם עוד יותר) ובמסלולים כיום מתחרים מוטוקרוסרים חדישים לגמרי הקלים ממנוע ב-20 ק"ג וחזקים ממנו בכ-10 ואף 15 כוחות סוס לפחות, כן?

שיהיה בהצלחה !

ממליץ לך לבקר גם בפורום הסופרמוטו אשר בתפוז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1045

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה כRובי על התשובה!

עוד שאלה ברשותך.

אני שמח שלפי דעתך ה KTM טוב יותר גם אני חשבתי כך אך רציתי לקבל פידבק בנושא.

רציתי לדעת איך הבסיס של ה 400 בקטע של אמינות ועומס על האופנוע כי אני מתכוון ללכת על כיוון של מודל 97.

ואם כבר אנחנו דנים על KTM מה דעתך על ה 620 SC האם הוא עדיף במשהו? כמו כח אמינות(מנוע גדול יותר) ואלי הוא אף יותר נוח לשימוש יום יומי עבודה לימודים וכאלה.

חשוב לי מאוד לקנות אופנוע אם בסיס טוב כדי שאם ארצה לשפר אותו אוכל לעשות זאת ולסמוך על הבסיס שיש לי מבחינת עמידות בעומסים הנוספים .(לדוגמא שילדה בולמים מנוע).

תודה שוב

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...