Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום VIX,

כל בוקר אני עובר ליד ה SHOWROOM שנמצא בהקמה ומת לדעת מתי המקום יפתח?

מבחינתי זה הכי קל"ב.

ולנושא, הצרכנים של היום מאוד פיקחים והאינטרנט פתח בפני כולם חלון בלתי מוגבל, לתשומת ליבכם!

יפתח ממש ממש בקרוב, עניין של שבוע וחצי לכל היותר.

בינתיים הוא כבר פעיל כמעט לחלוטין, מאובזר ומצוייד, אתה מוזמן לעצור לקפה :-)

פורסם
לא חייבים לרכוש בארץ אם לא מתאים לכם,כל אחד והשיקולים שלו. אני את הבחירה כבר עשיתי.

לפי הבדיקה שלי, המחירים בחו״ל דומים למחיר בארץ.

מאיביי ואמזון מחיר המשלוח הופך את העסק ללא משתלם, כנ״ל לגבי אתרי דיטיילינג יעודיים

אז או שפספסתי משהו, או שגם בחו״ל התחום יקר

פורסם
מעט ילדותי להסתכל כך על הדברים, ואין קשר בין ישראליות לבין ילדותיות.

אגב, ירידה של 10% מהמחיר המלא מחזיר חלק גדול מהמוצרים למחיר הקודם.

מעט ילדותי (והרבה טיפשי) לתקוף את הלקוחות שלך שמעזים להעביר עליך ביקורת.

אבל כבר התרגלנו, זאת לא הפעם הראשונה..

אגב, לגבי הנקודה השניה, זה בדיוק מה שטענו כאן.

אז על מה אתה תוקף?

סליחה אבל זה עדיין לא מרשים אותי ואני מניח שאם המכירות שלכם לא היו יורדות עקב העלאת המחירים לא הייתם מורידים אפילו באחוז.

פורסם

בחדר התצוגה יהיה אפשרות לרכוש מוצרים?

יהיה טיפולי דיטיילינג? מה המטרה שלו למעשה? :-)

בקשר להוזלה, אומנם המחירים עלו בעבר, אבל הנחה באשר היא היא חיובית וזה מבורך, לא תמיד מעוניינים להזמין מחו"ל הכול למרות שאני גם עושה הזמנות דיי גדולות מחו"ל, זה עדיין נחמד שיש הוזלה פה בארץ.

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בעקבות השאלות הרבות שקיבלנו על כך גם כאן וגם בה.פ,

נציין שהפתיחה הרשמית של ה Showroom תתקיים כנראה בסוף השבוע הבא, הודעה נוספת תצא בהמשך.

בינתיים, המקום פעיל במתכונת חלקית (יש את רוב המוצרים) ומי שעובר על הדרך מוזמן לעצור לקפה :)

--עריכה--

לשאלתך m.l

חדר התצוגה מופעל במתכונת בוטיק ומטרתו ליצור פינת מפגש נעימה ללקוחות, מבקרים, ולאנשים מהתחום, אנשי המקצוע שלנו נוכחים תמיד לסייע בכל שאלה, הוא יכלול פינת ישיבה נוחה, אספרסו טוב, פינת הדרכה והדגמה, סרטוני הדגמה שרצים ברקע לכל אורך היום, וכמובן הוא יכיל את כל קו המוצרים שלנו, מא-ת, כולל הווקסים הכי יוקרתיים שיש בתחום (J97 ושות').

כמובן שהוא מתפקד כחנות לכל דבר וניתן לרכוש מוצרים במקום, גם בודדים וגם סיטונאיים.

כמו כן, יש חניה מאחור בה ניתן להכניס את הרכב ולקבל ייעוץ וטיפולים שונים.

אגב, m.l אתה מראשוני הלקוחות שלנו! נשמח אם תקפוץ לביקור.

המשך יום נעים.

פורסם

תודה על התגובה.

אני יודע שאני מראשוני הלקוחות, לכבוד לי :oops::-)

אני אמצא זמן ואקפוץ כשהמקום יפתח, תודה רבה על ההזמנה האישית :mm_yeah:

• תוכן חדש...