Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין הוא, שיש דרישה לגיר לא רובוטי - זאת אישה

מבוגרת כך שנוחות השימוש והאמינות חשובים.

היינו היום בסוכנויות ודווקא הקיה ריו הכי מצא חן בעיניה.

מה ההבדלים בין הריו לi20? שניהם באותו מחיר, אבל אני לא מתלהב לקנות ריו,

כי מתוכננת מתיחת פנים.

האם זה שהיא אישה ומבוגרת אומר שצריכת הדלק לא רלוונטית? כי אם היא כן ,אז יש המון הבדל בין גיר אוט' פלנטרי פשוט של 4 הילוכים, לבין כפול מצמדים.

לא הבנתי מה מבחינת נוחות השימוש? מבחינתה גם הרובוטי הוא "אוטומטי", אז מה ההבדל?

אמינות? אני לא רואה עשרות פיאסטות או סקודות/ פולו/ סיאטים עם DSG תקועים בצידי הכבישים....

אגב התיבות הולכות ומשתפרות כל הזמן, גם הDSG וגם הפורדים שהוחלפו בהן קלאצ'ים. נכון ש"על הנייר", יש יתרון אמינות לתיבה פשוטה עם 4 הילוכים שיש לה טכנלוגיה של שנות ה80, אבל לדעתי בגלל סיבות כאלה לא מוותרים על מכוניות שמובילות את הקבוצה, ומחפשים משהו מיושן.

התיבות האלה חסכוניות יותר, זריזות יותר, מודרניות יותר, על רוב התחלואים שלהן התגברו כבר, הן משמשות את היצרנים המובילים בעולם, אז מה החשש לא הבנתי? מעבר לזה שבדיוק בשביל זה יש אחריות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריכת דלק זה תמיד חשוב, אבל היא לא נוסעת הרבה

ככה שזה פחות משמעותי.

כיוון שהיא הולכת להחזיק ברכב הרבה שנים,

אז עניין האמינות חשוב גם מעבר לשנות האחריות.

בנוסף, אחריות לא מפצה על ביקורים במוסך ועל ימים ללא רכב,

ובמקרה של אישה מבוגרת זה יותר קשה לשלוח אותה למוסכים.

לגבי נוחות - חלק מהרובוטים פחות נעימים לשימוש, בעיקר בהתנהלות עירונית.

אני מבין את מה שאתם אומרים וגם אני לא שמח לשלם אותו סכום

ולקבל רכב נחות יותר, אבל לא הכל תלוי בי.

אני אנסה להציע אופציות אחרות ובמיוחד 208, שיכול

אולי להיות פשרה טובה לאור הדרישות.

פורסם

סוויפט ברמת גימור glxi הרכב מאד מאובזר, אמין שומר על ערכו הכי טוב מכל השאר ואני חושב שאישה מבוגרת לא צריכה יותר מזה אם אלו דרישותיה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
היאריס תפורה לדרישות שלך.

הוא ביקש לא רציף,

למרות שהיאריס זכתה לשם מצוין בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מזדה 2 דגם מאובזר 0 ק"מ מחברת ליסינג נמכרות באיזור ה-85.

אוטו מעולה אמין ונוח.

אמין-כן.

נוח-אחד הרכבים בכלל הכי גרועים בתחום הנוחות.

פורסם
אמין-כן.

נוח-אחד הרכבים בכלל הכי גרועים בתחום הנוחות.

מה אתה מדבר? הכיסאות שם מהנוחים שישבתי עליהם. ברמה צרפתית.

אני מדבר על הדגם אחרי המתיחת פנים.

פורסם
הוא ביקש לא רציף,

למרות שהיאריס זכתה לשם מצוין בארץ.

אוטומטי רציף גם מתקבל, הכוונה היא שלא רוצים רובוטי כפול מצמדים.

אם ככה נתמקד בi20, יאריס או סוויפט.

^ רציף גם כן מתקבל, והיאריס בהחלט יכולה להתאים.

לדעתי היונדאי I20 מיושנת, וכבר בהצגתה היא לא הייתה כזאת טובה. מתיחת הפנים שיפרה במעט ועדכנה אותה, אבל בסך הכל מדובר באותו רכב. הבעיה הגדולה יותר של המכונית היא הקיה ריו. אמנם מדובר על רכב די דומה, אבל הקיה מרגישה חדישה ואיכותית יותר (כי היא באמת כזאת). אם ההתלבטות שלך רק ביניהן - לדעתי הקיה בחירה טובה יותר.

הסוויפט והיאריס לפי דעתי כרגע האופציות שהכי יכולות להתאים לך, עם דגש על היאריס. מכונית ידידותית שקל להתרגל אליה גם אם הרכב הקודם שהיא נהגה בו הוא דייהטסו סיריון 98, היא אמינה (ככל הנראה), נוחה יחסית, מרווחת, קלה לכניסה ויציאה וקלה לנהיגה. אין מכונית סופר מיני שיכולה יותר להתאים ממנה לאישה מבוגרת. אם לא היא, אז הסוויפט. קצת פחות רכה, שדה ראייה קצת פחות טוב וקצת פחות שימושית.

פיג'ו 208 גם כן מכונית טובה ונוחה מאוד. אבל הנדסת האנוש בתא הנוסעים מתוחכמת יחסית ודורשת התרגלות מסוימת. ה-208 מכוונת יותר לקהל צעיר דווקא.

מזדה 2 דגם מאובזר 0 ק"מ מחברת ליסינג נמכרות באיזור ה-85.

אוטו מעולה אמין ונוח.

+1 אם ברצונכם לחסוך במחיר הרכישה משמעותית. אם היא נראית לך לעניין תשקול רק את רמת האבזור "דינאמיק" שמצוידת ב-6 כריות אוויר ולא 2 כמו ב"אקטיב". מדובר ברכב אמין מאוד, מרווח בצורה סבירה לקטגוריה, קליל ונוח יחסית (לדגם הדינאמיק יש מושבים טובים יותר משמעותית מאלה שנמצאים באקטיב ששם המושבים סבירים לכל היותר).

מדיווחים עולה שהיא גם קצת יותר חסכונית מיונדאי I20 וקיה ריו (למרות שדף הנתונים מספר אחרת), אבל סובלת ממיכל דלק קצת יותר קטן מצמד הקוריאניות (42 ל' במאזדה לעומת 45 ביונדאי ו-43 ל' בקיה).

להשוואה ביניהן:

מאזדה - http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_2_2008-%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94_11621 (צריכת דלק בפועל 12.41 ק"מ לליטר).

יונדאי - http://www.kml.co.il/Car/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_i20_2009-2012_10770 (צריכת דלק בפועל 11.23 ק"מ לליטר).

קיה http://www.kml.co.il/Car/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A8%D7%99%D7%95_2012-%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94_11395 (צריכת דלק בפועל 10.28 ק"מ לליטר).

אני אישית הייתי הכי ממליץ לך ללכת על היאריס. לדעתי היא מתאימה לה כמו כפפה ליד.

פורסם
הייתי מכניס למשוואה גם את הג׳אז 1.4- חסכונית, אמינה, מרווחת מאוד ותהיה סחירה יותר מכל הדגמים שצוינו כאן.

יאריס לא פחות סחירה,

אבל עם כל הכבוד לג'אז, המחיר שלה קרוב מדי לרכב משפחתי, ולא מצדיק יותר מדי.

מעבר לכך היאריס די ספרטנית בפנים, ולא הכי מאובזרת, לא בטוח שהיא תתאים.

i30 יתאים

לא יתאים, כי היא לא סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

למה לא להיט?

והספייס סטאר נופלת מכל הקטגוריה הזאת, היא יושבת ביחד עם המיקרה והספלאש, על קטגוריית הביניים שבין המיני לסופר מיני.

• תוכן חדש...