Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להנמיך רכב מסויים כ-3.5 ס"מ, מצאתי חברה באייביי שנקראת supersport (כנראה שייכת לחברת spax), כך שמחיר הקיט (קפיצים ובולמים) עם משלוח כ- 1200 ש"ח.

1)ראשית, האם החברה הזאת ידועה?

2)בנוסף האם זה נחשב חוקי? (זה לא קיט שניתן לכוון אותו)

3) האם יהיה תשלום נוסף מעבר ל-1200 כשהמוצר יגיע ארצה? אם כן כמה זה בדרך כלל?

תודה לעוזרים :wink:

פורסם

למעשה ההנמחה היא משהו שנופל בין כיסאות, מצד אחד אין שום חוק שאוסר ומצד שני אין שום חוק שמתיר.

וזה קריטי כי להגבה כן צריך אישור שדרך אגב מקבלים אותו ממש בקלות.

לגבי היבוא, כן תשלם עוד בכניסה לארץ.

פורסם

ht tp://ww w.supersportuk.c om/products.php

הנה האתר שלהם (להוריד רווחים), יש להם תקן ISO9001 ואחריות לשנתיים.

אשמח לדעת מה סדר גודל התשלום במקרה הכי גרוע כשאלך לדואר לקבל אותם?

פורסם

כנראה אני יורד מהחברה הזאת, מקריאה בפורום מחו"ל מישהוא כתב שאחרי שנה הקיט כבר מת והאליץ להחליף.

איזה חברות נחשבות לאמינות ומציעות קיטים עם מחירים נמוכים ביותר בשוק?

אני אבהיר את הסיפור, מדובר ברכב מיושן, שעוד ישמש אותי כמה שנים טובות, והוא עדיין על הבולמים והקפיצים המיקוריים, אד חשבתי להחליף אותם ועל הדרך להנמיך במקסימום 35mm.

פורסם

^

תודה !

ואתה מרוצה מהחברה הזאת עד היום?

בנוסף, ראיתי שזה קיט שניתן לכוון, האם יש להם קיט ללא אפרשות לכוון אותם? (רק בולמים וקפיצים עד 35 mm)

פורסם

מה התקציב שלך?

בעקרון עדיף לקנות בארץ, אתה מקבל אחריות ותמיכה מהיבואן.

וגם יכול ליהיות שתיתקל בבעיות בשחרור החבילה אם תזמין מחו"ל.

אני מבין שהביצועים לא מעניינים אותך ואתה רק רוצה להנמיך טיפה,

הייתי ממליץ על בולמים וקפיצים של weitec שהיא חברה גרמנית מצוינת ואמינה,

או על vmaxx שגם אמינים וזולים יותר.

שניהם נמכרים בארץ ומחיר של vmaxx זול והם יעשו את העבודה.

ד"א עם הנמכה של 60 מ"מ בערך אף פעם לא הציקו לי שוטרים ועברתי טסט (בטסט הגבהתי קצת), אז זה בסדר אל תדאג.

ל-35 מ"מ אף אחד לא ישים לב 8)

פורסם

השאלה מה זה זול עבורך?

ה VMAXX בחו''ל הם בהחלט זולים מאוד אפילו אך זה לא ככה בארץ! 4200 ש''ח לטעמי זה לא כ''כ זול, בטח שזה לא בפרופורציה של חו''ל.

לגבי השאלות, אני באופן אישי מרוצה, מלבדי יש עוד כמה בעלי רכבים עם סט זהה, אני חיפשתי מראה נמוך ולא את הביצועים וקיבלתי. גם הביצועים ביחס למה שהיה שם בהחלט השתפרו אך לא אומר שזה ברמה של weitec. סה''כ כל אחד ומה הוא מחפש.

ואם כבר אז עדיף עם אופציית כיוון.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ואם כבר אז עדיף עם אופציית כיוון.

לא יודע אין לי הרבה נסיון עם זה, אבל הפחד שלי הוא שהמנגנון המנמיך ומגביה יתקלקל בגלל העומס שיש על החלק הספיציפי הזה?

כמו כן, האם הכוונון של זה קשה? או שניתן לעשות זאת בבית לבד?

פורסם
לא יודע אין לי הרבה נסיון עם זה, אבל הפחד שלי הוא שהמנגנון המנמיך ומגביה יתקלקל בגלל העומס שיש על החלק הספיציפי הזה?

כמו כן, האם הכוונון של זה קשה? או שניתן לעשות זאת בבית לבד?

ניתן לעושת לבד בחניה של הבית. בשעה בערך,

מה שכן, ברגע שהקוייל אוברים מותקנים, זה מקשה על העבודה על הרכב. :|

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלק שמכוונים איתו את הגובה זה בסך הכל הברגה כזו שמשנה את הגובה של הקפיץ על הבולם. צריך להיות מומחה גדול כדי לקלקל כזה דבר :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...