Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב 4.11.13 בשעה 20:30 יתקיים ערב ראשון מסוגו בקולנוע "נגטיב" של אגודת הסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון.

מבנה הערב:

בשעה 20:00 יוצג רכב המירוץ של קבוצת Ben Gurion Racing מלווה בהסברים מטעם חברי הקבוצה.

בשעה 20:30 תתקיים הרצאה של פרשן הספורט בועז קורפל ונהג המרוצים אלון דאי.

בשעה 21:30 תחל הקרנת הסרט Rush (ושלא יהיה ספקות, לא מדובר בהקרנה חובבנית, מדובר בבית קולנוע לכל דבר ועניין עם עותק סרט מקורי ומקרן HD חדש בטכנולוגיית 2K).

אז איך עושים את זה?

הערב פתוח לכל מי שמעוניין לבוא, אין צורך להיות סטודנט.

עלות כרטיס לערב - 10 שקלים בלבד וכולל פופקורן או שתייה במזנון הנגטיב (!)

מומלץ מאוד להזמין כרטיס מראש דרך המערכת שבאתר. מכירת כרטיסים בערב האירוע תתבסס על מקומות פנויים.

את הפרטים המלאים ומערכת הזמנת הכרטיסים תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.bgu4u.co.il/articles/article.aspx?ArticleId=5507

אני כבר הזמנתי כרטיס + אחלק מדבקות פורום לכל מי שיזדהה :wink:

אם יש שאלות אפשר לכתוב כאן או לשלוח ה"פ.

נתראה!

איתמר

(אגב, גם מרכזניקים וצפוניים מוזמנים, קיימת תחנת רכבת ממש בכניסה לאוניברסיטה, ובמחיר כזה גם בקיזוז עלות כרטיס הנסיעה זה עדיין זול יותר מללכת לקולנוע ליד הבית)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האירוע מתקיים הערב!

כאמור הכניסה פתוחה לכולם ומחיר כרטיס 10 שקלים בלבד!

מדבקות לצערי אין לי, בן גוריונים מוזמנים לשלוח ה"פ ואדאג להביא שבוע הבא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקדמת אותי בדקה :wink:

היה ערב מ-ע-ו-ל-ה עם סרט מדהים, באמת, רוצו לראות!

איתמר

(וסליחה על איכות מצלמת ה 48 מגה-פיקסל שלי)

2013-11-04 21.49.44.jpg

2013-11-04 22.40.00.jpg

• תוכן חדש...