Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפקיד מזומן וקיבלתי מהפקידה אישור הפקדה במקום (הפקדנו בבנק שלי בעיר שלי).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה.

מכיוון שיש רכב אחד מהעבודה i30 סטיישן לכן חשבתי ללכת על רכב קטן וחסכוני, משהו בסגנון פיגו 107,c1, פיאט פנדה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני חושב שזה יותר הסחירות של מערכת הגז שמוצמדת לרכב.

חוץ מזה, השרשור פוצל משרשור המוכר המפוחד (הקונה המפחיד). אם אני זוכר נכון, ההפחדות של המוכר לא יצאו אל הפועל... (למי שפיצל)

פורסם

חברים שלום,

להלן כבר הרכש החדש, פיג'ו 107 שנת 2009, יד 1 פרטית, אוטומט (רובוטי), 60000 ק"מ, ללא תאונות,מחיר מחירון לאחר שיכלול 40500 קניתי ב 37000, שמורה מאוד מבפנים, מבחוץ פה ושם כמה שריטות לא משהו נוראי וטבעי לרכב בן 4 שנים. בתור בעלים לשעבר של אופל קורסה רובוטית אני חייב לציין שלא חוויתי שום בעיות עם הגיר והנסיעה די סבבה (נסעתי עליה היום כבר 500 ק"מ :-D ), מאוד הופתעתי לטובה מהכוח שיש לקטנה הזאת. המזגן מקפיא.

2013-10-07 16.58.55.jpg

פורסם
חברים שלום,

להלן כבר הרכש החדש, פיג'ו 107 שנת 2009, יד 1 פרטית, אוטומט (רובוטי), 60000 ק"מ, ללא תאונות,מחיר מחירון לאחר שיכלול 40500 קניתי ב 37000, שמורה מאוד מבפנים, מבחוץ פה ושם כמה שריטות לא משהו נוראי וטבעי לרכב בן 4 שנים. בתור בעלים לשעבר של אופל קורסה רובוטית אני חייב לציין שלא חוויתי שום בעיות עם הגיר והנסיעה די סבבה (נסעתי עליה היום כבר 500 ק"מ :-D ), מאוד הופתעתי לטובה מהכוח שיש לקטנה הזאת. המזגן מקפיא.

זריז אתה, תתחדש. אהבתי את הצבע.

מת על הרכב הזה(בגירסתו הידנית), אבל אני לא אובייקטיבי :-)

המזגן אכן מקפיא, אבל בימים החמים כשאתה מתניע אחרי שהוא עומד

בשמש, לוקח לו הרבה זמן להתחיל לעבוד כמו שצריך, וגם אז לא מקפיא במיוחד.

כשאני אמכור את שלי, הקונה המאושר יעשה עיסקה טובה. אני עושה עליו

בקושי 8K שנתי, אצלי כמעט שנתייים וכעת עומד על 15K (שנה ראשונה

נסעתי "הרבה" יחסית לי).

פורסם
כמה עמלה שילמת על הפקדת מזומן בסכום של 6 ספרות?

כמה שהיה צריך. יש לשקט הנפשי שלי מחיר. על פעולה חריגה שכזו אתה יכול גם לבקש הנחה בעמלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
סלבה, מזל טוב!

אני רק לא מבין למה המוכר היה המפחיד בשרשור שממנו פוצל השרשור הנוכחי. הקונה היה המפחיד, המוכר היה אני! ואני לא מפחיד. אני דובון איכפת-לי!

חח, השרשור מפחיד, המוכר אחלה ובסוף גם הקונה :D

• תוכן חדש...