Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הקטע על שבירת יד כנראה גם לא נכון. ראיתי את הכתבה בשש בערב בערוץ 2 עם עודד בן עמי והבחורה הייתה אמורה להתראיין אבל לקראת הכתבה היא סירבה להיכנס לאולפן. בסוף הכתבה נאמר שיש חשד לשבר. הבחורה סירבה להיבדק ולקבל טיפול רפואי.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה שבמשטרה שמו לב שהסרטון ערוך, באמת לא היה קשה לקלוט את זה, אבל למה, למה התגובה של המשטרה צריכה להיות כזאת מתגוננת?

תגובה מתקבלת על הדעת הייתה "בוצעה אכיפה על הקמת רעש, ועקב הפרעה לשוטר במילוי תפקידו נעצרה לחקירה X... פרסום הסרטון הערוך במגמתיות הינו הוצאת דיבה והדברים יתבררו בבית המשפט".

אחרי תגובה כזאת היא וכל כלי תקשורת שממשיך להזין את הסרטון הערוך יפסיקו מייד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יפה שבמשטרה שמו לב שהסרטון ערוך, באמת לא היה קשה לקלוט את זה, אבל למה, למה התגובה של המשטרה צריכה להיות כזאת מתגוננת?

תגובה מתקבלת על הדעת הייתה "בוצעה אכיפה על הקמת רעש, ועקב הפרעה לשוטר במילוי תפקידו נעצרה לחקירה X... פרסום הסרטון הערוך במגמתיות הינו הוצאת דיבה והדברים יתבררו בבית המשפט".

אחרי תגובה כזאת היא וכל כלי תקשורת שממשיך להזין את הסרטון הערוך יפסיקו מייד

בדיוק חשבתי לרשום את מה שרשמת. למשטרת ישראל נסיון גדול בלפרסם תגובות שלפעמים אני חושב שמי שממליץ וכותב אותם זה איזה ילד של אחד השוטרים. אין סמכות בשום תגובה של המשטרה כבר שנים, מאז כמה פדיחות עם פרסום לתקשורת טרום חקירה מעמיקה שלבסוף התבררו כלא נכונות הם(המשטרה) במגננה וכל תגובה יוצאת כאילו נכתבה תחת לחץ אדיר.

החיים הם כמו....

פורסם

זה נראה שעם הזמן למדו במשטרה שכל ילד מסתובב עם סמארטפון ויכול לצלם בוידאו כל דבר, אבל לקחו את זה לקיצון בתגובות של הדוברות, רק חסר להם להוסיף משפט "בבקשה אל תתבעו אותנו" או "בבקשה אל תרביצו לנו", זה הטון שעולה מהתגובות שלהם.

והכי עצוב זה שזה בא מגוף האכיפה של מדינת ישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין קישור ליוטיוב? לא מתחשק לי לבטל את ADBLOCK.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחח אכן תמונות קשות...

השוטר עשה הכל טוב חוץ מעצם העובדה שלא קרא לתגבורת מהספארי.

לפני שמנסים להשתלט על פילה צריך להרדים אותה.

ובנימה רצינית יותר, צר לי על השוטר כי הולך להיות עליהום מטורף עליו.

במיוחד לאור התגובה האימפוטנטית של המשטרה.

נקווה שיצליח לשמור על פרנסתו.

ולגבי הפילה, כולנו צריכים להחזיק אצבעות שלא תצליח להתרבות ולהפיץ את הגנים שלה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני רואה כאן שתי בהמות. אולי המעצר מוצדק, אבל אופן ההתבטאות של השוטר ממש לא במקום, וגם חוסר היכולת שלו לשים אזיקים כמו בן אדם. אולי זה בגלל שפחות מדי בהמות נעצרות עם אזיקים במדינה שלנו.

אני מצפה משוטר לנהוג באיפוק ובסמכותיות ולא להתלהם מכל שטות. אין לי ספק (עד כמה שאני רואה בסרטון החלקי הזה) שתגובותיו ליבו את האש וכנראה הובילו לאובדן השליטה והצורך להפעיל כוח.

ככה או ככה, קשה מאוד להגיע למסקנות אמיתיות בלי לראות את הסרטון המלא, וזה שהמשטרה טוענת שצולם מהניידת. אני מקווה ששניהם ילמדו שיעור חשוב מהתקרית הזאת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אם היו מטפלים בעבריינים בשיטות של ק.ג.ב., אני בספק אם משפחות פשע היו מרימות את הראש.

לא בטוח. ברוסיה יש ק.ג.ב ויש הרבה מאוד "מאפיונרים". אני מסכים אתך שלא היה מזיק טיפה יותר אגרסיביות ותדמית למשטרה, אך עדיין, זה לא ימנע פשע מאורגן, זה פשוט יגרום לפשע להשתכלל. זו דרכו של עולם. הארגון הבטחוני היחיד שהצליח למנוע פשע מאורגן הוא ה-SS בגרמניה הנאצית. למעשה, זה מדובר באפס פשע מאורגן חוץ מה-SS.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא בטוח. ברוסיה יש ק.ג.ב ויש הרבה מאוד "מאפיונרים". אני מסכים אתך שלא היה מזיק טיפה יותר אגרסיביות ותדמית למשטרה, אך עדיין, זה לא ימנע פשע מאורגן, זה פשוט יגרום לפשע להשתכלל. זו דרכו של עולם. הארגון הבטחוני היחיד שהצליח למנוע פשע מאורגן הוא ה-SS בגרמניה הנאצית. למעשה, זה מדובר באפס פשע מאורגן חוץ מה-SS.

גם בברה"מ לא היה פשע בכלל

פורסם

אתה סגור על זה? אני מקווה שאתה ציני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^^^

מניסיון העבר במקרים דומים...

מח"ש ייכנסו בשוטר במהירות פנומנאלית תוך הגשת אישום של "שימוש בכח לא סביר על מנת לבצע עיכוב/מעצר תוך פגיעה פיסית באזרח בהתנהלותו התקנית היומיומית"

המשטרה תתנער מאחריות על השוטר הנ"ל והתיק יופנה לבית המשפט תוך כדי רישום פלילים לשוטר על שימוש באלימות

תוך כדי התהליך שייקח זמן ישנן 2 אופציות:

1. השוטר מעוכב דרגה ומעוכב עליית שכר, אך ממשיך לשרת במשטרת ישראל תוך כדי הבלגה מתמדת למקרי אלימות פיסית או מילולית המופנת כלפיו מצד אזרחים

2. השוטר מפוטר מתפקידו ומחפש עבודה אחרת תוך כדי שחייו מוכתמים ברישום פלילי בעקבות עבירה שביצע במהלך תפקידו במשטרת ישראל

אה כן - "הנאשמת" - ממנה יוסרו האשמות חסרות כל בסיס והיא תחזור לרחובות בית שמש ותמשיך בהתנהלותה כ"ליידי" תוך כדי נסיעה ברחובות העיר ושמיעת מוסיקה בעוצמת דציבלים אדירה כדי שגם התושבים בירושלים ישמעו את הלהיטים האחרונים של ערוץ 25 מבית אליקו.

עצוב שזה כך :roll:

תחי מדינת ישראל 2013 :cry:

Confidence In Motion

פורסם
אפשר להכניס אנשים לניידת גם בלי להפעיל כוח רב.

קריאה אחת ברשת הקשר עם בקשת עזרה, מגיעים עוד שוטרים למקום ומכניסים אותה בשקט לניידת לאחר דין ודברים.

לפחות ככה אני הייתי עושה.

ומהי ההצדקה לכך שמשטרת ישראל, ובמידה מסויימת גם מדינת ישראל, תבזבז ממשאביה היקרים והדלים ממילא רק כדי שגברת בחורילה תואיל בטובה להיכנס לניידת, בזמן ששוטר אחד ויחיד יכול לעשות את זה באותה מידה של יעילות?

מה, רק בגלל שהיא עארסית קולנית שברחה מהספארי בר"ג אז היא זכאית לכך שחבורת שוטרים תכבד אותה בנוכחותה? שוטר אחד אינו סמכות מספקת?

חוזר שוב על מה שכתבתי קודם: אני רוצה לראות שבארה"ב היא היתה מעזה להתנהג לגורם אכיפת חוק באותה צורה. במקרה כזה, אם היא היתה יוצאת רק עם יד שבורה היא עוד היתה אסירת תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאוש מסכים עם מה שאלעד אמר בהסתייגות קלה.

השוטר היה צריך לשמור על פאסון ולא לאבד שליטה.

אחד מתפקידיו הוא התמודדות עם בהמות כאלה ואחרות והוא אמור להיות ערוך לכך.

אם הוא היה עושה זאת כנדרש אז ליד "השבורה" לא היתה שום משמעות.

כרגע זה נראה רע מאוד מבחנתו בשל התנהגותו הברברית.

חבל שהשמשטרה לא משקיעה מספיק משאבים כדי להכשיר את השוטרים שלה טוב יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...