Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת פת בירושלים ישנה שווארמת שבח מאוד ותיקה וסבירה יחסית, אבל אחרי שהגעתי אליה בפעם האחרונה וראיתי שהמחיר הוא 40 שקלים ללאפה וצ'יפס בצד עולה עוד שלושה שקלים (!!) הורדתי אותה מהרשימה.

ובנוסף, הרמה לא מה שהיתה פעם. חבל.

דני

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שמדובר בסניף בפאוור סנטר. השווארמה הטובה ביותר שאכלתי בחיי.

באמת?! אל תעלב, אבל נראה לי שלא אכלת הרבה שווארמות בחייך.

פורסם

אני חייב להוסיף עוד פלוס אחד לטאבון - בון בהוד השרון.

בעבר אכלנו שם כל שבועיים, במשך 3 שנים לפחות - תמיד תענוג. כל פעם מחדש הייתי מתפלא איך זה כזה טעים. טעם הבשר מנצח שם. כמו כן בצירוף הגזר החריף שיש שם וקולה קרה - האוכל המועדף עליי EVER.

אני חושב שאפילו קיפניס (והוא נראה כמו מישהו שמבין בשווארמות) מבלייזר שעשה טעימות כלל ארציות, הכתיר אותה במקום החמישי לפני מספר שנים, היא הייתה נציגה יחידה מהמרכז.

ועוד קוריוז שקשור לנושא...

בטיסה האחרונה שלי באתי לשדה רעב וחיפשתי מה לאכול. לצערי בחרתי בשיפודי התקווה, לאפה שווארמה. גם לקחו לי 48!!! ש"ח ללאפה וגם החוויה הייתה בינונית מינוס (בלשון המעטה).

יואב :arrow:

פורסם

באופן כללי זאת טעות לאכול שווארמה במקום שנמצא בקניון או במקום סגור. קשה לי לחשוב על מקום כזה שלא התברר בסוף כנפילה.

למעט אולי הלאפה-לי בתחנה מרכזית ת"א שהוזכרה כאן. אכלתי שם פעם אחת כשהייתי ממש רעב ולא התחשק לי מקדונדלס. היה סביר פלוס.

ואם כבר הוזכרה העיר באר-שבע, אז במרכז אורן יש אחלה שווארמה - שווארמה אל הנגב בסניף הפנימי (לא זה שיושב על רגר אלא זה שליד המאפיה). אמנם הסלטים לא משהו, אבל הלאפות מפנקות והמחיר עממי ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טעות חייו של כל אדם זה לאכול באחת המסעדות בשדה התעופה בעולם.

תיקנתי לך.

זו בעיה אוניברסלית.

תשאר רעב או תביא סנדוויצ'ים מהבית.

תבדוק כמה עולה כוס אספרסו מחו**נת בסחיפהול או בפיומיצ'ינו.

ועוד אין לך שום מקום שאתה יכול להוריד אותה עם סיגריה.

(שלא כמו באה"ק, שעוד יש אקווריומים מיוחדים לבבונים כמוני, שעדיין מעשנים)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
+1 לפעמונות ברמתה"ש.

כתושב העיר, אני מתבייש לומר שמעולם לא אכלתי שם שווארמה.

רשמתי לי ל To do list.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מישהו יכול להמליץ על שווארמיה טובה בחיפה?

בזמן האחרון חזן ובמבינו ירדו ליגה...

אמיל באלנבי.

לא תמצא שם כלום חוץ משווארמה מעולה בפיתה רגילה. הסלטים היחידים שם זה עגבנייה פרוסה, עמבה, טחיה, פטרוזיליה ובצל אבל עדיין שריד לתקופת השווארמיות הטובות בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אמיל באלנבי.

לא תמצא שם כלום חוץ משווארמה מעולה בפיתה רגילה. הסלטים היחידים שם זה עגבנייה פרוסה, עמבה, טחיה, פטרוזיליה ובצל אבל עדיין שריד לתקופת השווארמיות הטובות בארץ.

הבעיה איתו שהוא מוכר רק פיתות די קטנות

פורסם
לאוהבי הכבש בלבד.

טורק לחמג'ון ביהודה הלוי פינת נחלת בנימין(תל אביב)

מדהיםמדהיםמדהים!!!

כבש ברמות שאי אפשר לתאר,לחמג'ון שנאפה במקום,רק היוגורט חסר.:twisted:

תומר

+1 :mm_yeah:

באמת אחת הטובות אם לא הכי טובה, לא אכלתי שם כבר המון זמן ולאחרונה אני רק מחפש את ההזדמנות להגיע לשם רעב!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...