Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס מודל 2000

מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך עושים ניקוי מצערת?

או אם מסתובב כאן בפורום מדריך מוכן אני אשמח להיעזר בו

פורסם

מצערת מכאנית -

פותחים את המעבר הקרוב ביותר לסעפת היניקה ומתיזים לתוכה ספריי קרבורטורים בזמן שהרכב מונע עם גז משוך (תוודא שאתה יודע היכן נמצא חוט המתיחה דל המצערת כי אותו תצטרך למשוך).

מומלץ שמישהו נוסף ישב על ההגה, כי לרוב הרכב כבה במהלך הניקוי.

חזור על פעולה זו כ3-4 פעמים.

פורסם
מצערת מכאנית -

פותחים את המעבר הקרוב ביותר לסעפת היניקה ומתיזים לתוכה ספריי קרבורטורים בזמן שהרכב מונע עם גז משוך (תוודא שאתה יודע היכן נמצא חוט המתיחה דל המצערת כי אותו תצטרך למשוך).

מומלץ שמישהו נוסף ישב על ההגה, כי לרוב הרכב כבה במהלך הניקוי.

חזור על פעולה זו כ3-4 פעמים.

ככה לא מבצעים ניקוי כמו שצריך ולעיתים זה מביא ליותר נזק מתועלת. את המצערת מנקים כמו שצריך כאשר היא מפורקת מחוץ לרכב.

פורסם
ככה רון (מוסך רון) עשה ברכב הקודם שלי.. ככה עושים כל מכריי בעלי רכבים משנתון ישן יותר.

למה לא מקצועי אם זה פותר בעיה ?

בהרבה מקרים זו הדרך העדיפה במיוחד ברכבים לא כבל גז

פורסם

מניסיון שלי עדיף לנקות אותה כשהיא בחוץ .. גם יותר נוח גם יותר בטוח .

מלבד זה שישנם חומרים בספריים השונים שמחלישים גומייות ואטמים ולא בריאים למנוע ..

פורסם

כן אכן יש בעיית טורים

לדעתי הבעלים הקודמים של הרכב שיחק איתו יותר מידי

נכון לעכשיו הטורים של הרכב זזים בצורה משמעותית גם כשהאוטו במצב סטטי

פורסם

אם שיחקו עם הכיוונים של המצערת לא יעזור לך שום ניקוי.

צריך קודם כל לכוון את המצערת, יש בורג אלן עם אום8 שמגביל את הסגירה של המצערת אם שיחקו בבורג הזה תהיה בעיה לכוון אותה חזרה לכיוון המקורי שכוון במפעל ורק מישהו מנוסה יוכל לכוון אותה בחזרה, שם כל נגיעה של קלה בבורג משגעת את הסל"ד אסור לגוע בכיוון הזה.

ישנו בורג נוסף בורג פיליפס שקוע בגוף המצערת, כדי לכוון אותו צריך לגשר בשקע הדיאגנוזטיקה ולאחר מכון לכוון את הסל"ד.

הכיוון ברירת מחדל הוא סגירת הבורג עד הסוף ופתיחתו סיבוב שלם+3/4, ממליץ לך לנתק לפני מצבר למספר דקות, לכוון את הבורג כפי שתיארתי לך ולבדוק מה קורה.

אם נגעו בבורג שמגביל את סגירת הפרפרית כמו שתיארתי בהתחלה יהיו לך השפעות שליליות מאוד על סל"ד הסרק וגם על הבורג השני.

ממליץ לך לפנות למכון להזרקות דלק לכיוונים וניקוי המצערת במידה ולא תסתדר.

פורסם
אם שיחקו עם הכיוונים של המצערת לא יעזור לך שום ניקוי.

צריך קודם כל לכוון את המצערת, יש בורג אלן עם אום8 שמגביל את הסגירה של המצערת אם שיחקו בבורג הזה תהיה בעיה לכוון אותה חזרה לכיוון המקורי שכוון במפעל ורק מישהו מנוסה יוכל לכוון אותה בחזרה, שם כל נגיעה של קלה בבורג משגעת את הסל"ד אסור לגוע בכיוון הזה.

ישנו בורג נוסף בורג פיליפס שקוע בגוף המצערת, כדי לכוון אותו צריך לגשר בשקע הדיאגנוזטיקה ולאחר מכון לכוון את הסל"ד.

הכיוון ברירת מחדל הוא סגירת הבורג עד הסוף ופתיחתו סיבוב שלם+3/4, ממליץ לך לנתק לפני מצבר למספר דקות, לכוון את הבורג כפי שתיארתי לך ולבדוק מה קורה.

אם נגעו בבורג שמגביל את סגירת הפרפרית כמו שתיארתי בהתחלה יהיו לך השפעות שליליות מאוד על סל"ד הסרק וגם על הבורג השני.

ממליץ לך לפנות למכון להזרקות דלק לכיוונים וניקוי המצערת במידה ולא תסתדר.

תודה רבה

תוכל להמליץ לי על מכון הזרקות טוב ? עדיפות לאזור המרכז...

• תוכן חדש...