Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DEH4550BT + TEMPO 6

JACKO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם,

מחר בבוקר אני קופץ לרכוש את ה PIONEER DEH4550BT וחשבתי גם על קומפוננטים MOREL TEMPO 6.

חייב HU סביר מפני שזה שיש לי כרגע גמור ואם כבר אני מחליף אז אני רוצה אחד שיענה על הצרכים שלי -

מחיר סביר, הזרמת מוזיקה+דיבורית בבלוטוס (חובה) ועדיף שיגיע כבר עם מיקרופון חיצוני.

מועמד נוסף היה ה CLARION FB286BTB (מפני שאני לא ממש צריך CD) אבל הוא נפל בגלל חוסר ב USB ומיקרופון חיצוני.

יש קומפוננטים שעדיפים על הטמפו בתקציב הנמוך? (סביב המחיר שלהם)

יש למישהו מושג אם הם יתאימו טוב (פיסית בגודל) בדלתות קדמיות של יונדאי גטס 04' ?

מאחר והרכב לא הולך להשאר איתי לתקופה ארוכה (כרגע עדיין לא ידוע) ומאחר ואני לא מעוניין להוציא כרגע כסף על שאר רכיבים חיוניים (כמו הגברה+סאב), השאלה היא למה אני יכול לצפות מהם תחת הגברה ישירות מה HU ?

האם "חובה" לעשות איטום/דיפון דלתות עם דיינאמט כדי לקבל צליל סביר או שאני אקבל משהו לא רע גם ככה?

פשוט יש לי נסיון מאד רע עם התקנה קודמת שלי של קומפוננט HERTZ ENERGY 5x7 במאזדה לאנטיס 00' ללא איטום הדלתות. נאלצתי לסור במיידית חזרה לחנות, לרכוש דיינאנט באיזה 700 שקל, לפרק את כל ההתקנה, לאטום ולהרכיב מחדש. הם נשמעו כמו קופסאת סרדינים חסרי עומק ללא איטום הדלתות. זה היה מגוחך.

תודה לכם מראש :-)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...