Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שבורר המאוורר הפנימי נמצא על 0 זה לא ממש משנה אם לחצן ה AC לחוץ או לא, מדחס המזגן אמור להיות מנותק. אין לי ספק שיש כאן בעייה חשמלית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התמונות לבקשתכם:

כמו שרואים מתג הפעלת המזגן נמצא על OFF.

במקרה בתמונה מתג בורר כניסת האוויר הוא מבפנים אך המקרה המדובר הוא כאשר המתג על מצב כניסת אוויר מבחוץ.

אשמח לרעיונות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה זו, או לחלופין בעל מקצוע אמין ואיכותי מב"ש.

בתודה, אלעד.

kjhnndm2iibj.jpg

lmmjyt2fg2dd.jpg

פורסם
סליחה על השאלה המפגרת - מה קורה אם לוחצים על כפתור A/C ECO?

כעת הנורה בו דולקת או כבויה?

אין בעיה, שאל חופשי.

בדקתי תוך כדי הנעה את התגובה של הכפתור אך אין שום תגובה בלחיצות עליו.

גם כאשר המזגן עובד וגם כאשר הוא כבוי לא נדלקת שום נורה לידו או בלוח השעונים והקור ממשיך לצאת למרות הלחיצות.

פורסם

ברור. צריך לסדר את הכפתור הזה, הוא אמור לכבות ולהפעיל את המזגן.

מקווה רק שלא עשו לו מעקף אצל אחד הבעלים הקודמים.

בורר מהירת המאוורר (מתג הזזה עם כיתוב OFF משמאל וסמל מאוורר מימין) שאתה קורה לו "כפתור של המזגן" הוא בורר מהירות מאוורר בלבד.

כפתור הפעלה של המזגן זה הכפתור A/C ECO שאצלך ברכב לא תקין או לא מחובר ונעקף.

פורסם

ברוב הרכבים היום אם לא מזיזים את הבורר מהירות המאוורר אזי הAC אינו נדלק.

האם ברכב הספיציפי הזה יכול להיות שהכפתור ידלק בלי קשר לבורר המהירות ?

פורסם

+1

תשמע יש לי בלנו ואין פה יותר מדי סיבוך

כמו שאמרו לך מקודם מדחס לא יכול לעבוד בלי מאורר

ממה שהבנתי ממך שהמדחס שלך עובד קבוע

עכשיו הבעיה הגדולה היא שהמדחס עובד ואין זרימת אויר במילים אחרות חוזר לך נוזל למדחס וזה דופק אותו !

אם אתה לא יכול לסדר את זה במיידית מציע לך לנתק את הממסר/פיוז או מה שזה לא יהיה כדי לשמור על המדחס

שיהיה בהצלחה

פורסם

שוב שלום לכם.

היום הייתי אצל חשמלאי שיבדוק מה מקור הבעיה.

הכל נבדק ונמצא שהרכיב שבתמונה (בקר מזגן ) נשרף.

ניתן לראות גם על מגעי הלוח סימני שריפה.

החשמלאי המליץ לי לחפש בפירוקיות...

האם תוכלו לומר לי בבקשה מאיפה ניתן להשיג חלק כזה? איך הוא נקרא באנגלית? (ע"מ לחפש באיביי)

מה העלות הממוצעת לחלק הנ"ל?

תודה מראש לעוזרים.

ylmzb2ktyenz.jpg

• תוכן חדש...