Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים בשבועות הקרובים אבקר בגרמניה (בוואריה - מינכן, שטוטגארט, באדן באדן, פרייבורג, קונסטנז והיער השחור)

אם מישהו מכיר חנות באיזור אשמח מאוד לכתובת!

אני מחפש את את המסך הבא:

http://www.ebay.com/itm/RNS-310-AMUNDSEN-SKODA-Navigationsysteme-3T0-035-191A-MP3-WIE-NEU-/281154892322?pt=Technik_Auto_Hi_Fi_Navigation_Einbau_Navigationssysteme&hash=item4176233222

 

פורסם

http://www.mediamarkt.de/

לא ספציפית לרכב, אבל אחלה רשת. חלק מהסניפים עצומים, ובמחלקת הרכב יש להם המון דברים יפים. אפילו תמצא שם קיר שלם עם מתאמים לכל סוגי המערכות והרכבים המקובלים בגרמניה.

קניתי שם פעם איזה מכשיר שבדיעבד נמצא לא מתאים לתקן ישראלי. תיאמתי איתם החזרה במייל בעיר אחרת, ונתנו לי מזומן בלי לשאול שאלות, למרות שהאריזה נפתחה והשתמשתי במוצר. פשוט אלופים!

×
×
  • תוכן חדש...